Açılan Dorse Trafik Levhalarına Çarptı - Son Dakika
Güncel

Açılan Dorse Trafik Levhalarına Çarptı

Kocaeli’nin Körfez ilçesi D-100 karayolu Tüpraş Köprüsü mevkiine seyir halinde olan TIR damperi açılarak trafik levhalarına çarptı.

15.12.2015 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Körfez ilçesi D-100 karayolu Tüpraş Köprüsü mevkiine seyir halinde olan TIR damperi açılarak trafik levhalarına çarptı. Kaza öncesi durumu fark ederek sürücüyü uyarmak isteyen otomobil sürücüsü ise devrilen levhaların altında kaldı, kazada yaralanan olmadı.

Körfez D-100 karayolunda seyir halinde olan bir TIR'ın açılan dorsesi trafiği birbirine kattı. Alınan bilgiye göre, Körfez D-100 karayolundan İstanbul istikametine seyir halinde olan Şaban Aydın idaresindeki 41 F 1821 çekici plakalı TIR'ın dorsesi yavaş yavaş açılmaya başladı. Açılan dorseyi gören ve aynı yönde otomobiliyle seyreden sürücü Ümit Baykal, TIR'ın yanına yaklaşarak sürücüyü uyarmak istedi. Açık dorse ile yolda seyreden TIR, bir üst geçidi şans eseri teğet geçerken, az ilerideki trafik levhalarına büyük bir gürültüyle çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle TIR'ın dorsesinde asılı kalan trafik levhalarının bir bölümü o esnada kamyon sürücüsünü uyarmak isteyen 41 H 0216 plakalı otomobilin üzerine devrildi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, D-100 karayolunun İstanbul istikameti bir müddet trafiğe kapandı. Olay yerine çağrılan iş makinesiyle TIR'ın üzerindeki trafik levhaları güçlükle indirildi. Levhaların indirilmesinin ardından trafik kontrollü olarak verilirken, yaşanan kazada ölen ya da yaralan olmaması herkesi sevindirdi. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Açılan Dorse Trafik Levhalarına Çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement