Acıpayam'da İstiklal Marşının Kabulünün 94.yılı Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Acıpayam'da İstiklal Marşının Kabulünün 94.yılı Kutlandı

Acıpayam\'da İstiklal Marşının Kabulünün 94.yılı Kutlandı

İstiklal Marşı’nın kabulünün 94’üncü yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü, Denzili’nin Acıpayam ilçesinde de törenle kutlandı.

12.03.2015 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94'üncü yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü, Denzili'nin Acıpayam ilçesinde de törenle kutlandı.

Acıpayam İmam Hatip Ortaokulu tarafından İstiklal Marşı'nın Kabulünün 94'üncü yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü ile ilgili Acıpayam Talip Özkan Konferans Salonu'nda düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Programa Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı İsmail Güdül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay, Acıpayam İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Fehmi Aydoğan, Okul Müdürleri, Kurum Amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan Acıpayam İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Fehmi Aydoğan, "Milletlerin hayatında geleceklerine yön veren önemli olaylar ve geleceğe ışık tutan örnek kişilikler vardır. Geleceğimizin teminatı olan nesillerimizin iyi yetişmesi, geleceğe güvenle bakabilmeleri milletimizin milli ve manevi değerlerini ayakta tutabilmek için bunları hatırlamak gerekir" dedi.

Daha sonra Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ile ilgili sunum, şiirlerin okunması, öğrenciler tarafından 12 Mart konulu oratoryo ve tiyatro gösterisi sunuldu.

İlk, orta ve liseler arası düzenlenen "İstiklal Marşını Güzel Okuma" yarışması ile "Mehmet Akif" konulu resim, kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Garnizon Komutanı Yüzbaşı İsmail Güdül, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay tarafından verildi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Acıpayam'da İstiklal Marşının Kabulünün 94.yılı Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement