Adana 'Çok Ceza Alırsınız' Uyarısına Karşın Gasp Ettiler - Son Dakika
Güncel

Adana 'Çok Ceza Alırsınız' Uyarısına Karşın Gasp Ettiler

Adana \'Çok Ceza Alırsınız\' Uyarısına Karşın Gasp Ettiler

'Çok ceza alırsınız' uyarısına karşın gasp ettilerAdana'da uyuşturucu bağımlısı Serkan Erol (19) ile Emin Aslan (20), yolunu kestikleri Burak Can Gütmen'in (20) 60 lirası ile cep telefonunu gasp eti.

05.04.2016 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Çok ceza alırsınız' uyarısına karşın gasp ettiler

Adana'da uyuşturucu bağımlısı Serkan Erol (19) ile Emin Aslan (20), yolunu kestikleri Burak Can Gütmen'in (20) 60 lirası ile cep telefonunu gasp eti. Gütmen'in 'Çok ağır bir suç, fazla ceza alırsınız' uyarısını dinlemeyen 2 şüpheli polisin takibi sonucu yakalandı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Gazipaşa Mahallesi'nde oturan ve üniversite sınavlarına hazırlanan Burak Can Gütmen, dün akşam evine gitmek üzere yola çıktı. Karanlık sokakta Gütmen'in yolunu kesen Serkan Erol ile Emin Aslan, tabanca şeklindeki çakmak ile tehdit edip, cebindeki bütün parasını ve değerli eşyalarını vermesini istedi. Gaspçılara direnen Gütmen, "Bu yaptığınız ağır bir suç. Çok ceza alırsınız, gelin vazgeçin" diye uyardı. Gütmen'e küfreden iki saldırgan, 60 TL para ile cep telefonunu zorla aldı. Uyuşturucu bağımlısı ve yağma suçundan poliste kaydı bulunan Serkan Erol ile Emin Aslan, Mustafa Kemalpaşa Bulvarı'na çıkıp, yoldan geçen taksiyi durdurdu. Taksiye binen iki gaspçı, hızla uzaklaştı. Gütmen ve görgü tanıklarının verdiği bilgilerle harekete geçen polis, bindikleri taksiyi takibe aldı. Ekipler, taksiyi Karacaoğlan Mahallesi'nde durdurdu. Araçta inen Serkan Erol elindeki tabanca şeklindeki çakmağı polise doğrultarak kaçmak istedi. Ekipler, Serkan Erol ile Emin Aslan'ı, etkisiz hale getirerek yakaladı.

İfadelerinde birbirlerini suçlayan şüpheliler sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana 'Çok Ceza Alırsınız' Uyarısına Karşın Gasp Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement