Adana'da Darendeliler Buluşması - Son Dakika
Yerel

Adana'da Darendeliler Buluşması

Adana\'da Darendeliler Buluşması

Darendeli iş adamı H. Ali Hıradağı tarafından geleneksel olarak düzenlenen etkinlik, Adana’daki bürokratlar, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini Darendelilerle kahvaltıda buluşturdu.

29.03.2016 15:12

Darendeli iş adamı H. Ali Hıradağı tarafından geleneksel olarak düzenlenen etkinlik, Adana'daki bürokratlar, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini Darendelilerle kahvaltıda buluşturdu.

Bir restoranda düzenlenen buluşmaya Vali Mustafa Büyük, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, eski valilerden Saffet Arıkan Bedük, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, Adana milletvekilleri Mehmet Şükrü Erdinç, Tamer Dağlı, Zülfikar İnönü Tümer, İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Darendeliler Derneği Başkanı Osman Çokyaşar ile Adana'daki kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile oda başkanları ve çok sayıda Darendeli katıldı.

Kahvaltı programının 15 yıl önce 11 kişi ile başladığını belirten Hilmi Keyhıdır, "Bu geleneksel kahvaltı programının temelinde hemşehri birliği, hemşehri sevgisi ve hemşehri hasretliği vardır. Bir pazar sabahının seherinde bu güzel geleneğe zaman ve fedakarlık ayırtılıyor ise bunda ayrı bir manevi mesajın olduğu unutulmamalı. Babalarına bu destek ve gücü vererek yanlarında yer alan evlatlarından Mehmet Akif, Veysel Karani ve İmam Gazali Beyi tebrik ve takdir ediyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana'da Darendeliler Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement