Adana'da Evden 1 Kamyon Çöp Çıktı - Son Dakika
3. Sayfa

Adana'da Evden 1 Kamyon Çöp Çıktı

Adana'da evden 1 kamyon çöp çıktı Kötü kokular üzerine mahalleli ihbar etti, belediye ekipleri özel maske takıp çöpleri boşalttıADANA - Adana'da akli dengesi yerinde olmayan bir kadının evinden çıkan 1 kamyon çöp, özel maskeleri belediye ekiplerince boşaltıldı.

16.09.2017 12:35

Adana'da evden 1 kamyon çöp çıktı

Kötü kokular üzerine mahalleli ihbar etti, belediye ekipleri özel maske takıp çöpleri boşalttı

ADANA - Adana'da akli dengesi yerinde olmayan bir kadının evinden çıkan 1 kamyon çöp, özel maskeleri belediye ekiplerince boşaltıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Şehit Duran mahallesi 19026 sokakta meydana geldi. Derme çatma bir evde tek başına yaşayan akli dengesi yerinde olmayan İlya Kahraman'ın evinden kötü kokular gelmesi üzerine mahalleli durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, evde bulunan çöpleri görünce evin temizlenmesi için durumu Seyhan Belediyesi'ne bildirdi. Belediye de kısa süre içerisinde 1 kamyonet ve temizlik işçilerini gönderdi. Eve gelen temizlik işçileri özel maskeler takarak girdiği evden 1 kamyonet dolusu çöp çıkarttı.

Mahalleli Umut Kurt, yaşlı kadının sürekli çöpleri evine getirdiğini artık mahallede kötü kokudan durulamadığını belirtti.

Başka bir mahalle sakini ise yaşlı kadına laf söyledikleri zaman kendileriyle kavga ettiğini o yüzden birşey söyleyemediklerini kaydetti.

Yaşlı kadın ise temizlik işçileri kendi eşyalarını kamyonete attıği için işçilerle tartıştı.

Yaşlı kadının evi çöpler boşaltıktan sonra temizlendi.

Adana\'da Evden 1 Kamyon Çöp Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Adana'da Evden 1 Kamyon Çöp Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement