Adana'da Piyanist Cinayetinde 6 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Adana'da Piyanist Cinayetinde 6 Şüpheli Yakalandı

Adana\'da Piyanist Cinayetinde 6 Şüpheli Yakalandı

Adana'da öldürülen piyanist İbrahim Halil Aslan'ın, baskında öldürülmesiyle ilgili olarak 5'i çocuk 6 şüpheli gözaltına alındı.

05.11.2015 16:54  Güncelleme: 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da bir mahalle düğününde piyanist şantör 28 yaşındaki İbrahim Halil Aslan'ın, Ankara'daki katliamı protesto gösterileri yapan grubun 'yasımız var' denilerek yapılan baskında öldürülmesiyle ilgili olarak 5'i çocuk 6 kişi gözaltına alındı. Çocuklar ifadelerinin ardından serbest bırakılırken 18 yaşındaki Haşim Ertem adliyeye sevk edildi.

"YASIMIZ VAR DÜĞÜNÜ SONLANDIRIN"

Olay, 11 Ekim'de saat 21.30'da merkez Yüreğir İlçesi 19 Mayıs Mahallesi 1033 Sokak'ta meydana geldi. Ankara'daki bombalı terör saldırısında ölenler için izinsiz gösteri yapan bir grup, sokakta devam eden düğünü görüp, iddiaya göre 'Yasımız var, düğünü sonlandırın' dedi. Düğün sahiplerinden olumsuz yanıt alan grup, sokaktan ayrıldı. 10 dakika sonra düğünün yapıldığı yere gelen yüzleri maskeli bir grup, tabanca, av tüfeği ile rastgele ateş açtı. Düğünde org çalan piyanist şantör İbrahim Halil Aslan, başına, göğsüne ve kollarına isabet eden kurşunlarla ağır şekilde; İbrahim Ağar kasığından; Yakup Budak ise vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralandı. Piyanist Aslan, götürüldüğü hastanede öldü.

"BEN KİMSEYİ VURMADIM"

Olayla ilgili soruşturmasını sürdüren polis, düğündeki kavgaya karıştığı belirlenen Haşim Ertem ile 5 çocuğu gözaltına aldı. İfadelerinde suçlamaları kabul etmeyen çocuklar, serbest bırakılırken, poliste çok sayıda suç kaydı bulunan Haşim Ertem sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirildi. "Ben kimseyi vurmadım. Adımı kimin verdiğini bilmiyorum" diyerek basın mensuplarına saldırmak isteyen Haşim Ertem nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Katil zanlısı olduğu belirlenen 2 kişi ise aranıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da Piyanist Cinayetinde 6 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement