Adana'da Türk Kızılayı'ndan Yardım - Son Dakika
Yerel

Adana'da Türk Kızılayı'ndan Yardım

Kozan ilçesinde, Türk Kızılayı tarafından bir engelliye tekerlekli sandalye hediye edilirken 108 kişiye de kavurma ikram edildi.

08.03.2013 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kozan ilçesinde, Türk Kızılayı tarafından bir engelliye tekerlekli sandalye hediye edilirken 108 kişiye de kavurma ikram edildi.

Türk Kızılayı Kozan Şube Başkanı Enver Erkuran, dernek binasında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Kızlarsekisi köyünde yaşayan fiziksel engelli Fatma Erol'a (42) Türk Kızılayı Genel Merkezi tarafından tekerlekli sandalye hediye edilmesinin uygun görüldüğünü ve bunu teslim ettiklerini söyledi.

Erkuran, 108 aileye de ikişer kutu kıyma ve kuşbaşı kavurma dağıttıklarını belirterek "Türk Kızılayı yurt içinde ve yurt dışındaki bir çok insani yardım organizasyonunda başarı ile yer almaktadır. Kozan'da da ihtiyaç sahibi engellilerimize ve dar gelirlilere yardımlarımız düzenli olarak devam ediyor" dedi.

Kozanlılara Türk Kızılayı'nın kan bağışı kampanyasına gösterdikleri katkı için de teşekkür eden Erkuran, ilçeden Kızılay'a yapılacak olan kurban ve diğer bağışların yine ilçe halkına çeşitli yardımlar olarak döneceğini de vurguladı.

Erkuran, derneklerine kurban bağışında bulunan Ali Bozgüney ve Ali Polat'a da teşekkür belgelerini teslim ettiklerini ifade etti.

Muhabir: Volkan Varan/ İbrahim Erikan

Yayıncı: Volkan Kaşik - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana'da Türk Kızılayı'ndan Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement