Adanalı Uzman Çavuş İslam Akyüz, Mardin'de Şehit Oldu (2) - Son Dakika
Güncel

Adanalı Uzman Çavuş İslam Akyüz, Mardin'de Şehit Oldu (2)

Mardin Karayolu'nda askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin yola döşedikleri patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu şehit olan 3 askerden piyade uzman çavuş İslam Akyüz'ün acı haberi Adana'da oturan ailesine ulaştı.

14.10.2016 18:25

DİYARBAKIR- Mardin Karayolu'nda askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin yola döşedikleri patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu şehit olan 3 askerden piyade uzman çavuş İslam Akyüz'ün acı haberi Adana'da oturan ailesine ulaştı. Eşi Nazmiye Akyüz, "Aşkım ben sensiz ne yapacağım" diye ağıt yaktı.

Evli ve1 kız çocuğu babası olan 27 yaşındaki İslam Akyüz'ün şehit olduğu haberi askeri yetkililer tarafından merkez Sarıçam İlçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde oturan ailesine bildirildi. Babası Mustafa Akyüz, annesi Ayşe ile Adana'da olan eşi Nazmiye Akyüz acı haberle yasa boğuldu. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği şehit eşi Nazmiye Akyüz, "Aşkım bize bırakıp nereye gittin? Ben sensiz ne yapacağım?" diye ağıt yaktı.

4 erkek kardeş olan ve kardeşinin birinin de asker olduğu öğrenilen şehit İslam Akyüz'ün cenazesi yarın Adana'da düzenlenecek törenle toprağa verilecek. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adanalı Uzman Çavuş İslam Akyüz, Mardin'de Şehit Oldu (2) - Son Dakika


Advertisement