adidas "All Originals Party" İstanbul'u Salladı - Son Dakika
Güncel

adidas "All Originals Party" İstanbul'u Salladı

adidas "All Originals Party" İstanbul\'u Salladı

adidas Originals, geçen iki yılda yarattığı parti konseptini üçüncü yılında muhteşem bir organizasyonla sürdürdü.

09.10.2012 12:18

Modayı sokaklara taşıyan adidas Originals, geçen iki yılda yarattığı parti konseptini üçüncü yılında muhteşem bir organizasyonla sürdürdü. Pop müziğe alternatif bir yorum kazandıran Sam Sparro ve modern müziğin önemli isimlerinden Mark Ronson ile birlikte yerli yabancı birçok grup ve DJ'in sahne aldığı parti gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Dövmeciler, bisikletçiler, kaykaycılar ve sokak dansçılarının çarpıcı şovları ile gerçek sokak havasının yaratıldığı partiye pop müziğin güçlü kadın vokali Göksel, oyuncu Hatice Aslan, manken Didem Soydan gibi birçok ünlü isim de katıldı.

Modayı sokaklara taşıyan adidas Originals'ın artık bir klasik haline gelen partisi, ''all originals party'' adıyla, bu yıl üçüncü kez muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirildi. İstanbul'un en yeni parti mekanlarından Hasköy Yün İplik Fabrikası'nın özel atmosferinde düzenlenen, binlerce kişinin katıldığı parti, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

all originals party'e modern müziğin önemli isimlerinden Mark Ronson, pop müziğe alternatif bir yorum kazandıran Sam Sparro ile birlikte, yerli ve yabancı çok sayıda grup ve DJ katıldı. Pop müziğin güçlü kadın vokali Göksel, oyuncu Hatice Aslan, manken Didem Soydan gibi ünlü isimlerin de katıldığı partide dövmeciler, bisikletçiler, kaykaycılar ve sokak dansçılarının çarpıcı şovları ile gerçek bir sokak havası yaratıldı.

Yılın en görkemli partisi olmaya aday

all originals party'de sürprizler, grup ve DJ'lerin başarılı sahne performansı ile gece geç saatlere kadar sürdü. all originals party, büyük ilgi gören sürpriz etkinlikleri ve atölye çalışmaları ile katılımcılara unutamayacakları bir gece yaşattı. Represent Fashion, Represent Design, Represent Art, Represent Music ve Represent Street adı altında düzenlenen etkinlikler gecenin ilgi odağı oldu.

adidas Originals, all originals party ile yılın en çok eğlendiren partisi olmaya aday bir organizasyona daha imza attı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel adidas 'All Originals Party' İstanbul'u Salladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement