Adıyaman Gölbaşı'nda Şehit Uzman Çavuş Için Mevlit - Son Dakika
Güncel

Adıyaman Gölbaşı'nda Şehit Uzman Çavuş Için Mevlit

Gölbaşı'nda şehit uzman çavuş için mevlitŞIRNAK'ta teröristlerce araziye döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Tankçı Uzman Çavuş 43 yaşındaki Musa Vuruşkan için kendi memleketi Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde mevlit okutuldu.

20.05.2017 20:16

Gölbaşı'nda şehit uzman çavuş için mevlit

ŞIRNAK'ta teröristlerce araziye döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Tankçı Uzman Çavuş 43 yaşındaki Musa Vuruşkan için kendi memleketi Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde mevlit okutuldu.

Hamzalar Köyü'nde okutulan mevlide; şehidin yakınları, Vali Yardımcısı Ayhan Akbay, İl Jandarma Komutanlığı'ndan Yarbay Alparslan Doğan, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Taziye evinde okunan mevlitte kuran okunarak şehitler için dua edildi.

Şehit Musa Vuruşkan'ın ağabeyi Serdar Vuruşkan, teröre lanet okuyarak, Benim kardeşim şehit düşmüştür. Allaha katında makamı yücedir. Kardeşimi şehit edenlerin makamı da bir o kadar aşağıdadır. Teröristlerin ne ölüleri, ne de dirileri bir gün bile para etmeyecektir. Ölüleri de dirileri kokuşmuş et yığınlarından ibarettir. Biz kazandık, biz kaybeden taraf değiliz. Biz de Musa Vuruşkan'lar bitmeyecek, bizde askerler bitmeyecek dedi.

Adıyaman Gölbaşı\'nda Şehit Uzman Çavuş Için Mevlit
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adıyaman Gölbaşı'nda Şehit Uzman Çavuş Için Mevlit - Son Dakika


Advertisement