Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Evciler Kaymakamlığı tarafından Altınova köyünde halk günü toplantısı yapıldı.

28.09.2018 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evciler Kaymakamlığı tarafından Altınova köyünde halk günü toplantısı yapıldı.

Evciler Kaymakamı Gökay İçen'in başkanlık ettiği toplantıya, Evciler Belediye Başkanı Saim Özer, daire müdürleri, köy muhtarı ve vatandaşlar katıldı.

Halkın istek, talep ve beklentilerinin dinlendiği toplantıda konuşan İçen, "Halkımızın istekleri, sorunları ve kamu kurum ve kuruluşlarından beklentilerine yüz yüze konuşarak çözüm üretilmesi, Kaymakamlığımızın köylerimize yapmış olduğu hizmetlerin anlatılması, hizmetlere ilişkin halkımızın görüşleri ve yeni tekliflerinin değerlendirilmesine esas olmak üzere toplandık." ifadelerini kulandı.

Toplantıların her ay düzenli bir şekilde yapılacağı, köylerin sorunları ve yapılması gerekenlerin ele alınacağı belirtildi.

Sandıklı'da aşure etkinliği

Sandıklı Belediyesi tarafından muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtıldı.

Sandıklı Belediye binası önünde düzenlenen aşure dağıtımına Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Belediye Meclisi üyeleri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Yapılan dua sonrası aşure ikram edildi.

Başkan Çöl, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Belediye olarak vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk. İnşallah bu tür etkinliklerimiz birlik ve beraberliğimize vesile olur. Bütün İslam alemi ve Sandıklı halkının muharrem ayını kutluyorum." dedi.

Çay'da çiftçiler bilgilendirildi

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) görevlileri tarafından haşhaş ekimi yapacak olan çiftçiler bilgilendirildi.

Kent meydanında gerçekleştirilen toplantıda konuşan TMO Afyonkarahisar Şube Müdürü İbrahim Zeytun, vatandaşlara haşhaş ekiminin avantajlarını anlattı.

Zeytun, 2019 yılında çiftçiler tarafından sözleşme hükümlerine göre üretilen tohumlu haşhaş kapsüllerinin 10 liradan alınacağını aktardı.

Toplantıya, TMO Çay Ajans Müdürü Ali Çırak, ilçe merkezindeki mahalle muhtarları ve çok sayıda çiftçi katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement