Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, ilçedeki okulları ziyaret etti.

01.10.2018 15:47

Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, ilçedeki okulları ziyaret etti.

2018-2019 eğitim ve öğretim sezonunun başlamasının ardından okullara giderek öğretmen ve öğrencilerle görüşen Taylan, kırtasiye öğrencilere yardımında bulundu.

Dazkırı Belediyesi olarak eğitime ödenek ayırdıklarını kaydeden Taylan, öğrenci ve öğretmenlerin her zaman hizmetinde olduklarını söyledi.

Göreve geldiğimiz günden bu güne hiç bütçe ayrılmamış olan eğitim öğretime çok büyük bütçeler ayırarak, okullarımızın bütün ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık diyen Taylan, "Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Bizim sevgili öğrencilerimizden isteğimiz, öğretmenlerini üzmeden derslerine çalışmalarıdır, bütün öğrencilerimizin bizi kırmayacağından eminim. Bu vesileyle 2018-2019 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, ailelerine öğretmenlerimize ve bütün eğitim çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Milli Eğitim Şube Müdürü görevine başladı

Aslen Giresunlu olan 17 yıldır öğretmenlik ve müdürlük görevlerinde bulunan Coşkun Aydın Dinar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine başladı.

Eğitim ve öğretimin her şeyden çok daha önemli olduğunu, bu bağlamda, öğrencileri en iyi bir şekilde yetiştirmek için çalışacaklarını belirten Aydın, "Milli Eğitim Müdürlüğü olarak çocuklarımızın geleceği için çalışacağız. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin daha da başarılı olmaları adına ne yapılması gerekiyorsa yapacağız." dedi.

Dinar Huzurevinde aşure günü

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Dinar Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Aşure ve Keşkek Günü" programı Dinar Buhurcular Huzur Evi'nde düzenlendi.

Aşure ve keşkek gününde konuşan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, aşure ve keşkek günlerinin gelenek ve göreneklerimizin devam ettiğinin bir göstergesi olduğunu, Muharrem ayında yapılan aşurelerin şifa niyetine vatandaşların yediğini ve huzur evinde kalan yaşlılar ile bir arada olmaktan çok mutluluk duyduğunu kaydetti.

Konuşmanın ardından davetlilere aşure ve keşkek ikram edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement