Afyonkarahisar Felçli Hasta Ambulansta Oy Kullandı - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar Felçli Hasta Ambulansta Oy Kullandı

Felçli hasta ambulansta oy kullandı*- AFYONKARAHİSAR'da oturan doğuştan felçli 50 yaşındaki Ahmet Özgür, referandumda oyunu 112 ekiplerinin yardımıyla götürüldüğü okulda ambulansın içinde kullandı.

16.04.2017 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Felçli hasta ambulansta oy kullandı

*- AFYONKARAHİSAR'da oturan doğuştan felçli 50 yaşındaki Ahmet Özgür, referandumda oyunu 112 ekiplerinin yardımıyla götürüldüğü okulda ambulansın içinde kullandı.

Afyonkarahisar merkez Marulcu Mahallesi'nde oturan Ahmet Özgür, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçişi öngören anayasa değişikliği halk oylaması için sağlık ekiplerinin yardımıyla oy kullanacağı okula götürüldü. Doğuştan felçli ve belden aşağısı tutmayan Ahmet Özgür, kombinasyon (sandalye) sedyeyle evinden alınarak ambulansla oy kullanacağı Gedik Ahmet Paşa İlkokulu'na getirildi. Sağlık ekipleri daha sonra Ahmet Özgür'ün oy kullanacağı sandığa giderek görevlilere durumu anlatıp yardım istedi. Sandık başkanının getirdiği tercih pusulası ve mühürle ambulansın içinde oyunu kullanan Özgür, daha sonra zarfı sandık başkanına teslim etti.

Oy kullandığı ambulansta gazetecilere açıklamada bulunan Ahmet Özgür, demokratik hakkını kullanmada yetkililerin kendisine sağladığı hizmete teşekkür etti.

112 Acil Servis ekiplerinin kent merkezinde 24, il genelinde ise 216 hastaya oy verme işleminde yardımcı olacağı ve oylarını kullanmaları için ambulans ile okulları taşıyacağı belirtildi.

Afyonkarahisar Felçli Hasta Ambulansta Oy Kullandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar Felçli Hasta Ambulansta Oy Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement