Ağaca Sıkıştı - Son Dakika
Güncel

Ağaca Sıkıştı

Ağaca Sıkıştı

Oyun oynamak için çıktığı ağaçtan düşerek dalları arasına sıkışan küçük çocuğu itfaiye kurtardı.

12.03.2013 15:41  Güncelleme: 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Alaca ilçesinde oyun oynamak için çıktığı ağaçtan düşerek dalları arasına sıkışan küçük çocuğu itfaiye ekipleri kurtardı.

İlginç olay, Denizhan Mahallesi'nde meydana geldi. Oyun oynamak için evlerinin yanındaki boş arsada bulunan ağaca çıkan 10 yaşındaki Arda Yağmur isimli çocuk, ayağının kayması sonucu düşerek iki dal arasında sıkıştı. Olayı gören minik Arda'nın annesi ve komşuları hemen küçük çocuğun yardımına koştu. Yakınları tarafından sıkıştığı yerden çıkarılmaya çalışılan çocuk, bütün uğraşlara rağmen kurtarılamadı.

Bunun üzerine aile Alaca Belediyesi itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri, önce ağacın bir kısmını kesti. Daha sonra çocuğun sıkıştığı ağaç dalı araca bağlayarak çeken ekipler, küçük çocuğu bulunduğu yerden kurtardı.

Yaklaşık 20 dakika süren kurtarma çalışmasının ardından sıkıştığı yerden çıkarılan çocuk, daha sonra Alaca Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Minik Arda burada yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ağaca Sıkıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement