Ağaoğlu'nun Yükü Ağır - Son Dakika
Spor

Ağaoğlu'nun Yükü Ağır

Ağaoğlu\'nun Yükü Ağır

Trabzonspor’da önceki gün başkanlık koltuğuna oturan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimini mali açıdan oldukça zor bir dönem bekliyor. Kulübün 1 Temmuz’a kadar toplam 280 milyon liralık ödeme yapması gerekiyor.

10.04.2018 02:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bordo-mavililerin önceki gün gerçekleşen olağanüstü genel kurulunda, Metin Kaya ile girdiği başkanlık yarışını kazanan Ahmet Ağaoğlu'nu, kulübün içinde bulunduğu mali sıkıntılar yönünden zorlu bir dönem bekliyor.
Muharrem Usta sonrası 8 aylığına göreve gelen Ağaoğlu önündeki kısa dönemde mali problemleri çözmeye çalışacak. Net borcu 841 milyon lira olarak açıklanan bordo-mavililerde Ahmet Ağaoğlu yönetiminin; Mart, Nisan ve Mayıs aylarına ait 70 milyon, 1 Temmuz'a kadar ise 210 Milyon lira ödeme yapması gerekecek.
Mart, Nisan ve Mayıs aylarına ait 70 milyon liralık ödemenin içerisinde; futbolcular ve Rıza Çalımbay'a 50 milyon TL, personel ve teknik heyete 3 milyon TL, banka ve faizlere 6 milyon TL, icra dosya masraflarına 1 milyon TL, cari piyasaya 3 milyon TL, SGK ve vergi borçları 4.5 milyon TL gibi borçların yer aldığı kaydedildi. Ahmet Ağaoğlu yönetiminin bu ödemeleri gerçekleştirme konusunda erkenden çalışmalara başladığı ifade edildi.
Tören yarın
Bu arada Trabzonspor Kulübü'nün 17. başkanı olan Ahmet Ağaoğlu yarın kulüpte düzenlenecek mazbata töreni ile Muharrem Usta'dan görevi resmen teslim alacak.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Ağaoğlu'nun Yükü Ağır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement