Ağrı'da 52 Çifte Stadyumda Toplu Nikah Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da 52 Çifte Stadyumda Toplu Nikah Yapıldı

Ağrı\'da 52 Çifte Stadyumda Toplu Nikah Yapıldı

Ağrı'da Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumunda dar gelirli 52 çiftin toplu nikahı kıyıldı.

09.07.2011 16:50

Ağrı'da Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumunda dar gelirli 52 çiftin toplu nikahı kıyıldı. Nikahları kıyılan çiftle vali ile belediye başkanın eşleri birer altın bilezik taktı, işadamları ise beyaz eşya hediye etti.

Belediye Başkanı Hasan Arslan, evlenecek çiftler ile yakınlarına bir restorantta akşam yemeği verdi. Gelinlik ve damatlıkları ile yemeğe katılan çiftler, süslenen özel otomobillerle kent içinde tur attıktan sonra stadyuma geldi. Tribünleri dolduran binlerce Ağrılı düğünü izlerken, Şevval Sam ile Kubat'ın konserleri ile coştu. İl Nüfus Müdürü Semanur Başgül, nikahları kıydı. Çiftlerin nikah şahitliklerini Vali Yerlikaya ile eşi Hatice Nur Yerlikaya, Ağrı AK Parti Milletvekili Ekrem Çelebi, Belediye Başkanı Hasan Arslan ile eşi Nurgül Aslan yaptı. Toplu nikah şöleninde Iğdır Valisi Amil Çicek, Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, Ağrı AK Parti Milletvekilleri Mehmet Kerim Yıldız, Fatma Salman Kotan hazır bulundu. Nikahlarının kıyılması ardından Vali Yerlikaya ile eşi Hatice Nur Yerlikaya, Belediye Başkanı Arslan ile eşi Nurgül Aslan tarafından 52 çifte altın bilezik ve çeşitli hediyeler verdi. Vali Yerlikaya, "Sadece nikah yapmadık. Bir ev için ne gerekirse onları da hediye ettik. Gelinlik ve damatlıklardan tutun, organizasyona kadar gerekli her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündük. Beyaz eşyalarını işadamlarımız aldı" dedi.

Toplu nikah şölenine ücret almadan katılan Şevval Sam ile Kubat heyecan getirdi. Sam Türkçe ve Kürtçe şarkılar söylerken, Kubat da türküleri ile izleyenleri coşturdu. Şölene katılanlar ve nikahları kıyılanlar, şarkı ve türküler eşliğinde gece yarısına kadar halay çekti. Toplu nikah töreni, havai fişek gösterisiyle sona erdi. - Ağrı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağrı'da 52 Çifte Stadyumda Toplu Nikah Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement