Ağrı: Patnos Anadolu Lisesi İlk Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Yerel

Ağrı: Patnos Anadolu Lisesi İlk Mezunlarını Verdi

Ağrı'nın Patnos İlçe Anadolu Lisesi yönetimi tarafından düzenlenen mezuniyet töreninde öğrenciler, hüzün ve heyecanı birarada yaşandı.

16.06.2006 20:04

Ağrı'nın Patnos İlçe Anadolu Lisesi yönetimi tarafından düzenlenen mezuniyet töreninde öğrenciler, hüzün ve heyecanı birarada yaşandı.

Lisenin bahçesinde bugün gerçekleştirilen törene öğrenci velileri de katılarak, çocuklarının sevincine ortak oldu. Törende konuşan Patnos Anadolu Lisesi Müdürü M. Akif Dadaş, hüzün ve sevinci birarada yaşadıklarını bildirerek, temel hedeflerinin iyi bir eğitim öğretim vermek olduğunu söyledi. Dadaş, öğrencilerin ve kendilerinin böyle güzel bir etkinliği hak ettiğini ve öğrencilerine değer verdikleri için mezuniyet töreni düzenlediklerini ifade etti. Mezun olan öğrencilere de seslenen Dadaş, ''Sizler, hayat yolculuğunun sadece bir basamağını geride bırakıyorsunuz. Önünüzde daha aşılması gereken nice basamaklar var. Hayattaki güçlükler, engeller, yılmanıza değil, inkişafınıza sebeptir'' dedi.

Patnos İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cercis Araz ise, mezun olan öğrencilere başarı diledi. Daha sonra, ilk 3'e giren Semra Kılıçtutan, M. Sefa Ulutaş ve Ömer Faruk Gemiş isimli öğrencilere protokol tarafından plaket ve mezuniyet belgeleri verildi. Mezuniyet gününde duygulu anlar yaşayan 50 öğrenci, müzik eşliğinde öğretmenleriyle halay çekerek eğlendi. Patnos Anadolu Lisesi'nin, ilk mezunlarını uğurladığı törene, Patnos Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Tanrıverdi, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Halil Özçelik, Milli Eğitim şube müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağrı: Patnos Anadolu Lisesi İlk Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement