Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erat."Ağrı'da Ticaret ve Sanayinin Geliştirilmesi İçin Halkın... - Son Dakika
Yerel

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erat."Ağrı'da Ticaret ve Sanayinin Geliştirilmesi İçin Halkın...

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mehmet Erat, Ağrı'da ticaret ve sanayinin geliştirilmesi için halkın desteğinin önemli olduğunu söyledi.

08.11.2012 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mehmet Erat, Ağrı'da ticaret ve sanayinin geliştirilmesi için halkın desteğinin önemli olduğunu söyledi.

Erat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ağrı'nın sanayi ve ticaret açısından son derece uygun bir il olduğunu belirterek, Ağrı'nın kalkınması için halkın desteğinin alınmasının önemli olduğunu söyledi. Amaçlarının Ağrı'yı gelişmiş ve refah düzeyi yüksek bir kent haline getirmek olduğunu ifade eden Erat, şöyle devam etti:

"Halkın desteği bizim için son derece önemlidir. Halk karşılaştığı sorunları ve Ağrı'da hem ticaret hem de sanayi noktasında eksik gördükleri bir konu varsa bize iletiyorlar. Biz de halkın talebine göre hareket ediyoruz. Bir kenttin kalkınmasında halkın desteği çok önemlidir. Her gün kentte vatandaşlarla bir araya gelip onların sorunlarını dinlemeye çalışıyorum. Zaman zaman da çevre köylere gidip vatandaşın sıkıntılarını dinliyorum. Bu bizim görevimiz elbette. Halkın desteği ve güveni bir ilin gelişmesine büyük katkı sağlıyor."

Muhabir: Fatma Güven/ Sagip Sezginer

Yayıncı: Emine Konuk - AĞRI

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erat.'Ağrı'da Ticaret ve Sanayinin Geliştirilmesi İçin Halkın... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement