Agü Spor Başkanı Yağmur: "Yeni Transferlerimizle Kadromuzu Güçlendirdik" - Son Dakika
Spor

Agü Spor Başkanı Yağmur: "Yeni Transferlerimizle Kadromuzu Güçlendirdik"

Agü Spor Başkanı Yağmur: "Yeni Transferlerimizle Kadromuzu Güçlendirdik"

özel açıklamalarda bulundu.

15.11.2017 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

özel açıklamalarda bulundu. Amerikalı basketbolcu açıklamasında, " Kayseri'de olduğum için çok mutluyum, zaten 5-6 senedir Türkiye'de çeşitli kulüplerde forma giymiştim ve sadece birinden galibiyetle ayrılmıştık. Kayseri'nin seyircisini iyi biliyorum, çok etkililer. Kayserili basketbol severlerle karşısında oynamaktan çok mutlu olacağım. Onlar bizim altıncı adamımız, bize çok iyi enerji katacaklarına inanıyorum" şeklinde konuştu. Amerikalı basketbolcu Türkçe olarak "Merhaba Kayseri" diyerek konuşmasını tamamladı.

Pazar günü BOTAŞ ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam eden AGÜ Spor'da sakat bulunmuyor. Hafta sonuna kadar Kayseri'de çalışacak olan kırmızı-beyazlılar, daha sonra Ankara'ya hareket edecek. Yeni transferlerden Chantelle Handy önümüzdeki günlerde ülkesinden gelerek takıma katılacak.

ANTRENMAN SONRASI ÇİFTE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Antrenman sonrası Amerikalı basketbolcu 31 yaşına basan Danielle Page ile 39 yaşına basan AGÜ Spor Şube Sorumlusu Ahmet Bozbey'in doğum günü kutlandı. Page ve Bozbey antrenman sonrası pasta kesip arkadaşlarının tebriklerini kabul ettiler. Antrenman pastalarla birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

AGÜ Spor Başkanı Ömer Yağmur ile röportaj

Antrenman görüntüleri

AGÜ Spor'un yeni transferlerinden Natasha Lacy ile röportaj

Genel detay - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Agü Spor Başkanı Yağmur: 'Yeni Transferlerimizle Kadromuzu Güçlendirdik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement