CHP Aday Adayı Ahmet Gümüş'ten Esnaf Odalarına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

CHP Aday Adayı Ahmet Gümüş'ten Esnaf Odalarına Ziyaret

CHP Aday Adayı Ahmet Gümüş\'ten Esnaf Odalarına Ziyaret

CHP Efeler Belediye Başkanı aday adayı Ahmet Gümüş, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ziyaretinde esnafın sorunlarını dinledi.

12.12.2013 18:19  Güncelleme: 18:25

CHP Efeler Belediye Başkanı Aday Adayı Ahmet Gümüş, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ziyaretinde esnafın sorunlarını dinledi.

Birlik binasındaki ziyarete Ahmet Gümüş'ün yanı sıra CHP İl Genel Meclisi Üyesi ve İl Yöneticisi Semra Konaklı da katılırken, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkan Vekili Selahattin Çetindoğan, Birlik Genel Sekreteri Mustafa Çağlayan, Aydın Marangozlar Odası Başkanı Süleyman Algün, Aydın Fırıncılar Odası Başkanı Kemal Akdağ, Aydın Bakkallar Odası Başkanı İlyas Seçkin ve Aydın Kahveciler Odası Genel Sekreteri Celal Hekimoğlu da hazır bulundu.

Gümüş, Aydın'daki çoğu birlik ve sivil toplum kuruluşunda görev alan yöneticilerle kendisinin de sanayici olması dolayısıyla yakın ilişkileri olduğunu belirterek; "Aday adaylığım süresince nereye gidersem gideyim bir dostumla karşılaştım. Bu bana büyük mutluluk veriyor. Odalarımızda ya da sivil toplum örgütlerinde görev alan arkadaşlarımız bazen kendi işlerinden bazen de aileleriyle geçireceği zamandan çalarak topluma hizmet veriyorlar. Bu insanlardan kimseye zarar gelmez. Daha önce ticaret odası ve belediye de görev yaptığımızda eş güdümle çalışmanın faydalarını görmüş ve hizmet üretmekte zorlanmamıştık. Bu kurumlarımızın kıymetini iyi bilmek lazım. Birleşince yapılmayacak iş yoktur. Aydın'ın geleceğini örgütleşerek çalışmak güzelleştirecektir." dedi.

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkan Vekili Selahattin Çetindoğan da, aday adaylığı süreci ile ilgili Gümüş'e başarılar dilerken, kendilerinin tüm partilere aynı mesafede olduğunu ve Aydınlıların çıkarları paydasında buluşmanın önemine dikkat çekti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Aday Adayı Ahmet Gümüş'ten Esnaf Odalarına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement