AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erdal'dan Engelli Vatandaşa Yardım - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erdal'dan Engelli Vatandaşa Yardım

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal, yatalak oğlu ile yaşayan 87 yaşındaki Rabia Karakaş'a yardım eli uzattı.

06.01.2012 16:23

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal, yatalak oğlu ile yaşayan 87 yaşındaki Rabia Karakaş'a yardım eli uzattı.

AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal, Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde yaşam savaşı veren 87 yaşındaki Rabia Karakaş ve felçli ve yatalak oğlu Şehmus Karakaş'ı evlerinde ziyaret etti. Rabia Karakaş, yıllardan beri komşularının yardımları ile ayakta durmaya çalıştıklarını söyledi. Son aylarda kimsenin yardım etmemesi nedeniyle zor durumda olduklarını anlatan Karakaş, "3 aydır kira ödeyemez hale geldik. Kimsemiz yok. Daha önceden komşularımız bize yardım ediyordu, şimdi ise kimseden yardım

alamıyoruz. Bu konuda bize yardım ettiğiniz için Allah sizden razı olsun" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Erdal ise, "Sonuçta bunlar bizim insanlarımız, bizim annemiz. Öncelikle ailemizin sağlık konularındaki işlemlerini başlatacağız. Yatalak olan kardeşimize yatak ve sağlık açısından tüm imkanları seferber edeceğiz" diye konuştu.

Erdal, daha sonra yanlarında getirdikleri gıda yardımı ile 3 aylık borcu olan Karakaş ailesine kira yardımı yaptı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erdal'dan Engelli Vatandaşa Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement