AK Parti Beypazarı İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Beypazarı İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

AK Parti Beypazarı ilçe başkanlığı Ağustos ayı ilçe danışma toplantısını yaptı.

29.08.2013 17:32

AK Parti Beypazarı ilçe başkanlığı Ağustos ayı ilçe danışma toplantısını yaptı.

AK Parti ilçe başkanlığı binasında düzenlenen ve ilçe başkanı Avni Erdoğan başkanlı ettiği toplantıya, yönetim kurulunun yanı sıra kadın kolları başkanlığı ve yetkili organlar ile belediye başkanı Cengiz Özalp, Kırbası belediye başkanı Mustafa Atak, Uruş belediye başkanı Osman Şefik Karlıdağ, il genel meclisi üyeleri katıldı.

İlçe Başkanı Avni Erdoğan, toplantıların aksatılmadan yapıldığını belirterek, "Bizim için Bayram sayılabilecek olan AK Parti'nin 12. kuruluş yıldönümünü kutladık. Bu kapsamda çeşitli etkinliklerde bulunduk ve partimiz bayraklarla donattık. AKP'nin kuruluşunun ardından ülke genelinde neler yapıldı ve onları kısa özetler biçimde bilgilendirmelerde bulunduk. AK Parti ve AK kadrolar bu ülkeye 12 yıldır hizmet etmeye devam ediyorlar. Ne yaptıysak bu ülke içindir" diye konuştu.

"Geçen hafta ilçemizde İslam ülkelerine destek yürüyüşü yaptık ve ölenlere gıyabında cenaze namazı kıldık" diyen Erdoğan "O kanın ve gözyaşının durması için dualarda bulunduk. Bu acıların kısa zamanda durmasını, durdurulmasını temenni ediyoruz" diye konuştu.

Belediye başkanı Cengiz Özalp da "Şimdi doğrusunu sorarsanız ben bir iş tamamlanmadan konuşmuyorum ve konuşmak istemiyorum. Bu nedenle sürdürdüğümüz çalışmalar tamamlanmadan bir şey anlatmak istemiyorum" dedi.

Özalp, ilçede gerek Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle, gerekse belediyenin çalışmasıyla çok yönlü çalışmaların sürdürüldüğünü ve çok kısa süre içinde de sanayi çarşısının asfalt çalışmasına başlanacağını aktardı.

Öten yandan bugün yarın içme suyu arıtma tesisinin ihalesinin yapılacağını belirten Özalp, "Beypazarı için en hayırlısı olan ve herkes tarafından merakla beklenen doğalgaz, Beypazarı ilçesine gelecek bunu bilesiniz" diye konuştu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Beypazarı İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement