Ak Parti, Çiftlik İlçe Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Ak Parti, Çiftlik İlçe Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

Niğde'nin Çiftlik ilçesine yapılan yatırımlar ve devam eden projeleri görüşmek üzere, AK Parti Çiftlik İlçe Danışma Meclis toplantısı yapıldı.

16.11.2012 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde'nin Çiftlik ilçesine yapılan yatırımlar ve devam eden projeleri görüşmek üzere, AK Parti Çiftlik İlçe Danışma Meclis toplantısı yapıldı.

Toplantıya, İl Başkanı Ahmet Özmen, Tanıtım ve Medya Başkanı Can Demiryel, Yönetim Kurulu Üyeleri Cumali Doğan, Ali Dede Tekin ve Ali Korkunç, Çiftlik İlçe Başkanı Bayram Taş, Divarlı Belediye Başkanı Rüstem Cullaz, Bozköy Belediye Başkanı Hüseyin Aslan, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, İlçe Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları Başkanları ve üyeleri, belde başkanları, köy ve mahalle temsilcileri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Bayram Taş, Çiftlik ilçesindeki hizmetler ve teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Teşkilat çalışmalarının değerlendirmesini yapan İl Başkanı Ahmet Özmen, AK Parti döneminde Çiftlik ilçesine, eğitim, sağlık, tarım, ulaşım, spor, alt ve üst yapı çalışmalarında 2012 yılı hariç, 21 milyon 739 bin 850 liralık yatırım yapıldığını belirtti.

Kente yapılan yatırımlarda AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi'nin yoğun gayretleri olduğunu dile getiren Özmen, devam eden 2012 yılı projelerini anlattı.

Muhabir: Betül Abbak

Yayıncı: İsmail İçer - NİĞDE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ak Parti, Çiftlik İlçe Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement