AK Parti'den Aday Adayı Şahin: "Tatvan'ı Projelerle Kalkındıracağız" - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Aday Adayı Şahin: "Tatvan'ı Projelerle Kalkındıracağız"

AK Parti\'den Aday Adayı Şahin: "Tatvan\'ı Projelerle Kalkındıracağız"

AK Parti'den Tatvan Belediye Başkan Aday Adayı inşaat mühendisi ve aynı zamanda Bitlis Genç İş Adamları Derneği Bitlis Şube Başkanı Cengiz Şahin, Tatvan ve Tatvan halkı için hazırladıkları projeler ile hem Tatvan'ın kalkınacağını hem de Tatvan...

20.11.2013 21:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den Tatvan Belediye Başkan Aday Adayı inşaat mühendisi ve aynı zamanda Bitlis Genç İş Adamları Derneği Bitlis Şube Başkanı Cengiz Şahin, Tatvan ve Tatvan halkı için hazırladıkları projeler ile hem Tatvan'ın kalkınacağını hem de Tatvan halkının daha güzel bir ilçede yaşayacaklarını söyledi.

AK Parti'den aday adayı olduktan sonra yaptığı ziyaretlerle Tatvan için hazırladığı projeleri anlatan Şahin, Doğu'nun parlayan yıldızı konumunda olan Tatvan'ı daha da kalkındırmak için her kesimin desteğini istedi. Tatvan için hazırladığı projelerle ilgili düzenlediği basın toplantısında bilgiler veren Cengiz Şahin, "Güçlü ve gülümseyen bir Tatvan" yola çıktıklarını kaydetti. Kentlerin gerçek sahiplerinin yaşayanları olduğunu dile getiren Cengiz Şahin, "Halka, hakkını teslim etme zamanı çoktan gelmiştir. Tatvan ilçemiz yerelde; üreten, kalkınan modern bir şehirdir. Genelde; öncü ve örnek olmak için sahip olduklarının farkına varan yaşanabilir bir marka kent olacaktır. Şeffaf, hesap veren, kaynaklarını doğru kullanan, ekip çalışmasını benimseyen, kararı ve denetimi halka, uygulamayı uzmanına bırakan bir yönetim için temel sorunlarını çözmüş, yüzünü geleceğe halkıyla birlikte dönmüş, manevi dinamiklerini dikkate alan bir şehir olmalıdır. Sosyal belediyecilik anlayışını tüm uygulamaları halkımızın hizmetine sunarak en güzel şekilde Tatvanlı hemşerilerimiz ile paylaşacağız. Halkımıza yapılan hizmetler ve paylaşımlar hiçbir zaman reklam ve siyasi malzeme olarak kullanılmayacaktır. İnsan odaklı bir yerel yönetim anlayışı içinde olacağımızın bilinmesini istiyoruz. Her hizmetimiz ve uygulayacağımız projelerimiz ile yapacağımız çalışmalar Tatvanlı hemşerilerimizin, özellikle kadınlarımız ve gençlerimizin refahı, mutluluğu ve sağlığı için olacaktır" diye konuştu.

Kariyeri ve iş hayatı ile ilgili de bilgiler veren AK Parti Tatvan Belediye Başkan Aday Adayı Cengiz Şahin şunları ekledi:

"Sosyal, vizyon sahibi, takım çalışmalarına uyumlu, analitik ve yaratıcı düşünebilen, çok kolay öğrenebilen ve ikna kabiliyeti yüksek, saygılı ve sakin biriyim. 1974 yılında Bitlis Hizan'da doğdum. Evli ve üç çocuk babasıyım. Orta derecede İngilizce bilmekteyim. Tatvan Dumlupınar İlkokulu, Tatvan Atatürk Lisesi'nde Ortaokul ve Liseyi, Dicle Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü başarıyla tamamladım. 2000 yılında İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Alt Yapı Saha Mühendisliği görevinde buldum. Mesleki Çalışmalarım Şahin Mühendislik, Mimarlık ve Müşavirlik Şirketini kurarak faaliyetlerime halen devam ettirmekteyim. 2000-2013 yılları arasında iş ortağı olduğum Özka İnşaat A.Ş. ile Bitlis-Hizan Koçluköy Göleti ve Gayda Sulaması işinde Şantiye Şefi olarak çalışmalarımı devam ettirmekteyim. 2000 yılından bu yana İnşaat Mühendisleri Odası'nda Resmi Kamulaştırma Bilirkişiliği ve Eksperlik görevlerini halen yürütmekteyim. 2004-2006 yılları arasında Hizan Belediyesi'nde Sözleşmeli İmar Müdürlüğü görevinde bulundum. 2006-2007 eğitim öğretim yılında Yüzüncü yıl Üniversitesi Tatvan Meslek Yüksek Okulu'nda Mesleki derslerde öğretim görevlisi olarak görev aldım. 2007 yılında Yolalan Belediyesi'nde Doğu Anadolu Kalkınma Projesi (DAKAP) kapsamında Avrupa Birliği tarafından desteklenen İçme Suyu İsale Hattı Yenileme Proje Koordinatörlüğü'nü yürüttüm. 2008-2009 yılları arasında Güroymak Belediyesi'nde Sözleşmeli İmar Müdürlüğü görevinde bulundum. 2009-2010 yılları arasında Hizan Belediyesi'nde ikinci kez Sözleşmeli İmar Müdürlüğü görevinde bulundum. İpekyolu Basın Yayın A.Ş'de ortaklık ve çeşitli Basın-Yayın organlarında köşe yazarlığı yapmaktayım. Çevre ve Şehircilik alanları, Deprem ve Afet işleri ile ilgili birçok makalem ulusal ve yerel basın-yayın organlarında yayınlanmıştır. 2000 yılından bu yana İnşaat Mühendisleri Odası'nda Bitlis İl Temsilcisi ve yardımcılığı görevlerinde bulundum. 2009 yılından itibaren Tatvan Sanayi ve Ticaret Odası Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekteyim. 2009 yılından itibaren İpekyolu Kültür, Turizm ve Tanıtma Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmekteyim. 2009 Yılında yapılan Yerel Seçimlerde Tatvan Belediyesi Meclis Üyeliği'ne seçildim ve halen görevimi yürütmekteyim. Aynı zamanda İmar Komisyonu Başkanlığı görevini de yürüttüm. 2010 yılından itibaren Bİ-KA (Bitlis Katı Atık Birliği) Meclis Üyeliği görevini halen devam ettirmekteyim. 2012 yılından itibaren BİGİAD (Bitlis Genç İşadamları Derneği) Bitlis Şube Başkanlığı görevimi halen yürütmekteyim. 2012 yılından itibaren TAFAD (Tatvan Folklor Araştırma Spor Kulübü Derneği) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevimi devam ettirmekteyim. 2012 yılından itibaren EURO BİTLİS Proje Birimi Üyeliğim devam etmektedir. 2013 yılının 7.Ayından itibaren DAKA (Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı) Kurul üyeliği görevinde bulunmaktayım." - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Aday Adayı Şahin: 'Tatvan'ı Projelerle Kalkındıracağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement