AK Parti'den MHP'ye Ziyaret - Son Dakika
Politika

AK Parti'den MHP'ye Ziyaret

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, "İzmirli'nin ciddi bir alternatif bulunduğunda değişimi yapacağına inanıyorum.

09.10.2018 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, "İzmirli'nin ciddi bir alternatif bulunduğunda değişimi yapacağına inanıyorum." dedi.

MHP İl Başkanı Veysel Şahin'i makamında ziyaret eden Şengül, göreve atanması dolayısıyla başarı diledi.

Önlerinde yerel seçim süreci olduğunu hatırlatan Şengül, şöyle konuştu:

"Şu anda ittifak konusu gündemdi ve görüşmeler de başladı. Yerli ve milli ittifak biz sağ olduğumuz müddetçe devam edecek onda bir sorunumuz yok. Genel başkanlarımızın ve genel başkan yardımcılarımızın görüşmelerini bekliyoruz, oradan çıkacak sonuca göre il bazında oturup kendi aramızda görüşmelerimizi, değerlendirmelerimizi yapacağız. Nihayetinde son kararı verecek olan genel merkezlerimizdir. Herhalde bunu en çok istemeyen CHP olur. Olursa kentte iyi bir sinerji yakalayacağımıza inanıyorum."

Şengül, İzmirli'nin, 15 yıllık CHP iktidarından ciddi rahatsız durumda olduğunu savundu.

Halkın ciddi hayal kırıklığı yaşadığını dile getiren Şengül, "İzmirli'nin ciddi bir alternatif bulunduğunda değişimi yapacağına inanıyorum." diye konuştu.

Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, parti olarak Cumhur İttifakı'na söz verdikleri gibi bağlılıklarının sürdüğünü ifade etti.

İttifaka ilişkin her iki partinin genel merkezleri arasında görüşmeler yapıldığını anımsatan Şahin, "Biz bu birlikteliğin devam edeceğini düşünüyoruz. İlimiz hakkındaki bilgileri genel merkezimize ilettim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti'den MHP'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement