AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Kongresine Doğru - Son Dakika
Yerel

AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Kongresine Doğru

AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Peral Uluköy, 3.Olağan İl Kadın Kolları Kongresini, 7 Ocak Cumartesi günü yapacaklarını bildirdi.

02.01.2012 14:00

AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Peral Uluköy, 3. Olağan İl Kadın Kolları Kongresini, 7 Ocak Cumartesi günü yapacaklarını bildirdi.

Uluköy, il binasında düzenlediği basın toplantısında, partinin ilçe ve il gençlik kolları kongrelerinin tamamlanmasının ardından ilçe kadın kolları kongrelerini de bitirdiklerini belirtti.

Uluköy, İl Kadın Kolları Kongresi'ni 7 Ocak'ta yapacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bizler Denizli'de kadınlarımızın sesinin daha gür çıkması, kadınlarımızın sorunlarını çekinmeden dile getirebilmesi için her zaman onların yanında olacağız. Bunun için yola çıktık. Bu sürecin startını da Cumartesi günü yapacağımız kongrede vereceğiz. 7 Ocak Cumartesi saat 14.00'de Belediye Kültür Sanat Merkezinde AK Parti 3. Olağan İl Kadın Kolları Kongremizi yapacağız. Partimize gönül vermiş bütün hanımlarımızı kongremize bekliyoruz. Kongremizin bir düğün, bayram havası içinde geçmesini istiyoruz. Genel Merkezimizin de bizlerden beklentisi budur. Bunun için de Kadın Kolları Genel Başkanımız Sayın Güldal Akşit Hanımefendi de yönetimiyle beraber kongremizde bizlerle beraber olacaktır. Kongremizde Denizlili bayanlar olarak sergileyeceğimiz birlik ve beraberlik, sesimizin daha gür çıkması ve bizlerin göz ardı edilemeyecek kadar güçlü bir kesim olduğumuzun bir kez daha gündeme gelmesi açısından önemlidir. Yapacağımız AK Parti 3. Olağan İl Kadın Kolları Kongresi'ne tüm Denizlili hemşehrilerimizin katılımını bekliyoruz."

Eski başkanın çocuğu olması dolayısıyla 16 Aralık'ta görevi devraldığını dile getiren Uluköy, kongreye tek adayla gideceklerini ve kongrede 600 civarında delegenin oy kullanacağını kaydetti.

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Kongresine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement