AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Türkiye'nin hatta insanlığın en çok ihtiyacı olan barıştır.

14.10.2015 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, " Türkiye'nin hatta insanlığın en çok ihtiyacı olan barıştır. Çünkü barış içerisinde olmayan insanlığın neler yaşadığını görüyoruz" dedi.

Şahin, Safranbolu ilçesindeki Barış Mahallesi'nde yapılan bir yolun açılış programında,  Safranbolu Belediyesinin tüm imkanları seferber ederek halka hizmette bulunduğunu söyledi.

Yolun yapıldığı mahallenin adının 'Barış' olduğuna vurgu yapan Şahin, "Barış Mahallesi'ndeyiz. Türkiye'nin hatta insanlığın en çok ihtiyacı olan barıştır. Çünkü barış içerisinde olmayan insanlığın neler yaşadığını görüyoruz. Barıştan nasibini almamış insanların huzuru bozmak için neleri göze aldığını açık ve acı şekilde yaşarken, barışa ihtiyacımızı bize hatırlatan Barış Mahallesi'nde bu açılışı yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Şahin, barış içinde yaşamak için Yunus Emre'nin tavsiyelerinin önem taşıdığını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yunus Emre Mahallesi, hemen yanı başımızda. 'Ben gelmedim kavga için, benim işim sevi işi, dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim' diyor Yunus Emre. Bu öğretiye, bu tavsiyeye, bu anlayışa ne kadar ihtiyaç var değil mi? İnsanlar Yunus Emre gibi düşünse, 'Ben gelmedim kavga için, benim işim sevi işi, dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim' dese, dünyada kavga olur mu, savaş olur mu, huzursuzluk olur mu? Ne olur? Barış olur. Barış Mahallesi ve Yunus Emre Mahallesi bana bunları hatırlattı."

Çok hızlı gelişen mahallelerin kamu hizmetlerine ihtiyacı olduğunu anlatan Şahin, Barış Mahallesi'nin ihtiyaç duyduğu okulun da hemen yatırım programına alınarak kısa sürede yapılması gerektiğini kaydetti.

Konuşmanın ardından Şahin, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Güneş ve beraberindekilerle açılış kurdelesini kesti.

Şahin, ilçede esnaf ziyaretlerinde de bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement