AK Parti Grup Başkanvekili Aydın'ın Kahta Ziyareti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın'ın Kahta Ziyareti

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Kahta ilçesinde bazı temaslarda bulundu.

11.08.2012 21:24

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Kahta ilçesinde bazı temaslarda bulundu.

Aydın, Küçük Sanayi Sitesi'ne yaptığı ziyarette, vatandaşların yol talebi olduğunu ve en kısa zamanda yol ve kavşakları yapacaklarını dile getirdi. Kahta'ya güzel hizmetler yaptıklarını aktaran Aydın, "İlçemizde birçok sorununun çözüldü. Sulama ve tarım projeleri, eğitim, sağlık ve ulaşım çalışmalarında da çağ atladık" dedi.

Adıyaman'ın kamu yatırımlarından pay alma sıralamasında 13'üncü sıraya geldiğini anımsatan Aydın, "Adıyaman'a köprüler, yollar, fabrikalar, sosyal tesisler, sağlık tesisleri gibi birçok yatırımlarımız oldu. Tamamlanmış ve devam eden yatırımlarımız var. Sanayicilerin bizden talepleri olursa her zaman yanında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz" diye konuştu.

Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ramazan İnan da, Aydın'dan talepleri olduğunu, sorunları çözme noktasında kendisinin büyük çaba harcayacağı inancında olduklarını dile getirdi.

Aydın'ın Kahta ziyaretine, Kaymakam Metin Esen, AK Parti İlçe Başkanı Reşat Turanlı, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Sait Uluçay, İl Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş ve AK Parti Adıyaman İl Başkanı İbrahim Halil Fırat eşlik etti.

Muhabir: İsmail Kaya/ Kemal Karagöz

Yayıncı: Ahmet Caner Baysal - ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Grup Başkanvekili Aydın'ın Kahta Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement