AK Parti İstanbul Milletvekili Babuşcu Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti İstanbul Milletvekili Babuşcu Açıklaması

AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşcu, muhalefet partilerini eleştirerek, "Maalesef muhalefet, bu seçim sonuçlarını okuma, mesajı algılamak ve bunun gereğini yapmak konusunda, kampanya dönemindeki basiretsizliğini göstermeye devam ediyor" dedi.

16.06.2015 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşcu, muhalefet partilerini eleştirerek, "Maalesef muhalefet, bu seçim sonuçlarını okuma, mesajı algılamak ve bunun gereğini yapmak konusunda, kampanya dönemindeki basiretsizliğini göstermeye devam ediyor" dedi.

Babuşcu, AK Parti'nin yeni seçilen milletvekillilerinin katılımıyla, Genel Merkez binasında düzenlenen grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı görevinden sonra milletvekili seçilmesine ilişkin sorusuna Babuşcu, "Yeni bir yolculuk olması açısından bizim için sadece formasyon değişmiş oldu. İstanbul'da 8 yıllık il başkanlığı dönemimiz var. İnşallah kısmet olursa meclis çatısı altında milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

"Dün Bakanlar Kurulu toplandı. Bugün de gayri resmi grup toplantısı yapıldı. Tabii akıllar da koalisyonda. Nedir şu anda son durum" şeklindeki soruyu Babuşcu, şöyle yanıtladı:

"Benim kişisel olarak gördüğüm şey şu; maalesef muhalefet, bu seçim sonuçlarını okuma konusunda kampanya dönemindeki basiretsizliğini göstermeye devam ediyor, mesajı algılamak ve bunun gereğini yapmak konusunda. Ne hikmetse Türkiye'nin en büyük partisi AK Parti olmuş olmasına rağmen, seçmenin bu iradeyi ortaya koymuş olmasına rağmen, muhalefet partileri kendi aralarında bir birine destek demeçleriyle seçimin birincisi olduklarını iddia ediyorlar, başarılı olduklarını iddia ediyorlar ve eski Türkiye'nin o politik söylemini anımsatan koalisyon dönemlerinin tartışma zeminini tekrar bu milletini hafızasına getirmiş oluyorlar, sadece.

Ben millet derdi olan, bu vatan, bu toprak derdi olanların bir çözüm üretme noktasında paydaş olabileceğine inanıyorum. Bütün yüreğimle inanıyorum ama bu samimiyeti ortaya koymak gerekiyor. Bu samimi duruşu göstermek gerekiyor. Umarım bu açıklamalar, o demagojik bağlamda kalsın. Kendi tabanını ve kendi kadrolarını tatmin etmeye dönük mesajlar olsun. Esas mesaj milleti tatmin etmeye dönük, milletini beklentilerini cevaplayacak bir tavır olsun, söz olsun. Beklentimiz bu. İnşallah böyle olur."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti İstanbul Milletvekili Babuşcu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement