AK Parti Kadın Kolları Gazeteci Arcayürek'i Kınadı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Kadın Kolları Gazeteci Arcayürek'i Kınadı

AK Parti Kadın Kolları Gazeteci Arcayürek\'i Kınadı

AK Parti Kadın Kolları: "Kadını kullanmak sureti ile inançları sömürü malzemesi yapan yaklaşımlar karşısında, bütün kadınları birlikte olmaya ve bu konuda sessiz kalmamaya davet ediyoruz"

03.09.2013 20:13

AK Parti Kadın Kolları, Hayrünisa Gül ve Emine Erdoğan'a yönelik yazısı nedeniyle gazeteci Cüneyt Arcayürek'i kınadı.

AK Parti Kadın Kollarından yapılan yazılı açıklamada, Arcayürek'in 30 Ağustos resepsiyonu ile ilgili Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünisa Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a yönelik yazısının kabul edilemez olduğu belirtildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Bir gazetenin köşe yazarlarından olan Cüneyt Arcayürek 1 Eylül tarihli yazısında, Cumhurbaşkanının ve Başbakanın eşlerinin şahıslarına ve kıyafetlerine yönelik hakaret içeren ağır eleştirilerde bulunmuştur. Dünya görüşleri ne olursa olsun insanların kıyafet seçimleri onların özgürlük alanlarıdır. Bu şekilde düşünenlerin,  kadınları kıyafet ve bedenlerinden dolayı aşağılamaları kabul edilemez bir durumdur.

3,5 milyonu aşkın kadın üyesi olan AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı olarak, kadını kullanmak sureti ile inançları sömürü malzemesi yapan bu gibi yaklaşımlar karşısında bütün kadınları birlikte olmaya ve bu konuda sessiz kalmamaya davet ediyoruz.

Cumhurbaşkanının ve Başbakanın eşlerinin üzerinden, inançları gereği örtünen tüm kadınlara hakaret edildiğini düşünüyor, bu çağ dışı ve ilkel yaklaşımı kınıyoruz." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Kadın Kolları Gazeteci Arcayürek'i Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement