AK Parti Kadın Kollarından "Anneler Günü" Programı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Kadın Kollarından "Anneler Günü" Programı

AK Parti Kadın Kollarından "Anneler Günü" Programı

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığınca "Anneler Günü" dolayısıyla yemekli toplantı düzenlendi.

13.05.2014 15:46  Güncelleme: 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığınca, "Anneler Günü" dolayısıyla yemekli toplantı düzenlendi.

AK Parti Genel Merkezinde, Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, 24. dönem kadın milletvekilleri ve bakan eşleri katıldı.

Akşit, toplantıda yaptığı konuşmada, yerel seçimleri atlattıklarını, süreci başarıyla tamamladıklarını belirtti.

"Durmak yok yola devam" sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Akşit, "durmak" kelimesinin lügatlarında olmadığını söyledi.

Kadın milletvekillerine toplantıya geldikleri için teşekkür eden Akşit, "Siz değerli eşlerin de ayrı bir anlamı var. Bakanlarımızın, vekillerimizin yanındasınız. En büyük destekçisi sizsiniz. Sizler görünmez kahramanlarsınız. Hepinizden Allah razı olsun" dedi.

İktidara geldikleri günden bu yana devrim niteliğinde pek çok çalışmaya imza attıklarını vurgulayan Akşit, cumhurbaşkanını halkın seçmesinin de bu çalışmalardan biri olduğunu söyledi.

Ağustos ayında bir ilke imza atılacağını, halk oyuyla cumhurbaşkanı seçileceğini hatırlatan Akşit, bu yeni dönemin ülkeye hayırlı olmasını diledi.

Anneler Günü'nü kutlamak amacıyla bir araya geldiklerini dile getiren Akşit, şunları kaydetti:

"Bugün zengin ya da fakir, eğitimli ya da eğitimsiz olsun. Belki barışın mimarları arasında belki büyük bir savaşın ortasında belki evlatlarının yanında belki de evlatlarının mezarı başında olan kadınların, bugün dili dini mezhebi rengi doğduğu topraklar farklı olsa da yüreklerin şefkati ve merhameti aynı olan kadınların, bugün belki büyük ve başarılı işlerin başında belkide başarılı bir erkeğin arkasındaki kadınların, bugün tüm kadınların, bizleri dünyaya getiren annelerimizin anne olacak kızlarımızın Anneler Gününü birlikte kutlamak istedik, onun için bir aradayız. Aramızdan ayrılmış olan annelerimizi de sizlerle, rahmetle yad edelim istedik."

Konuşmanın ardından müzik dinletisi gerçekleştirildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Kadın Kollarından 'Anneler Günü' Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement