AK Parti Karaman Milletvekili Aday Adayları - Son Dakika
Güncel

AK Parti Karaman Milletvekili Aday Adayları

Karaman'da, AK Parti Karaman milletvekili aday adayları için tanıtım toplantısı düzenlendi.

04.05.2018 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'da, AK Parti Karaman milletvekili aday adayları için tanıtım toplantısı düzenlendi.

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için AK Parti'den aday adayı olan isimler Yunus Emre Konferans Salonu'nda bir araya geldi.

Toplantının açılışında konuşan AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, hepsi bir birinden değerli 36 kişinin AK Parti Karaman milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptığını ifade eden Er, şunları kaydetti:

"Bu sayı ilimiz için bir rekordur. Karaman'da olduğu gibi ülkemiz genelinde de yoğun bir başvuru olmuştur. Buda insanlarımızın davasına ne kadar sahip çıktığının göstergesidir. 3 kişi aday gösterilecek. Ben inanıyorum ki kim aday olursa olsun, diğer arkadaşlarımız adaylarımıza destek verecektir. 2002 yılından bu yana AK Parti çatısı altında ülkemize, ilimize hizmet veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Önümüzdeki seçimler çok önemli. Bunun için canla başla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Daha sonra kendilerine üçer dakika süre verilen adaylar kendilerini tanıtarak, seçilmeleri halinde yapacakları çalışmaları ve projelerini anlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Karaman Milletvekili Aday Adayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement