AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Arif Uğurlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Arif Uğurlu Açıklaması

AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Arif Uğurlu Açıklaması

AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Arif Uğurlu, Kemalpaşa’nın iki dağ köyü olan Kamberler ve Yeni Kurudere köylerini ziyaret etti.

08.03.2014 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Arif Uğurlu, Kemalpaşa'nın iki dağ köyü olan Kamberler ve Yeni Kurudere köylerini ziyaret etti. Uğurlu, Kemalpaşa'nın beş yıl daha kaybetmeyeceğini söyledi.

AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Arif Uğurlu, Kemalpaşa'nın iki dağ köyü olan Kamberler ve Yeni Kurudere köylerini ziyaret etti. Yaklaşık iki saatlik yolculuğun ardından büyük bir konvoyla ilk olarak Kamberler'e giren Uğurlu'yu, köy meydanında büyük bir kalabalık karşıladı. Uğurlu'ya İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar ve partililer eşlik etti.

KÖYLERE HİZMET GİDECEK

Köylülerle tek tek merhabalaşan Uğurlu, köylülerin sorunlarını dinledi. Kemalpaşa'da ilk kez belediye seçimi için oy verecek Kamberliler'e, önceki genel seçimlerde yüzde 60 oranında oy çıkardığı için teşekkür eden Uğurlu, yönetime geldiklerinde Kemalpaşa'nın geneline eşit hizmet götüreceklerini söyledi. Uğurlu, "Gençler televizyonda farklı bir dünya görüyor, kapıdan çıkıyor kendi köyünü görüyor, kendine geliyor. Zaten atadan kalma tarla bölüne bölüne küçücük kalmış. Gençler köylerden kaçıyor. Köyler mahalle olmadığı için hizmet alamıyor. Keyfe kader işler yürüyor. Artık bu yok, merkezde ne varsa köylerde de o olacak. Her bölgeye eşit hizmet götüreceğiz" dedi.

"HER KÖYDEN BELEDİYEYE ÇALIŞAN ALACAĞIZ"

Arif Uğurlu, kiraz hasat döneminde ortaya çıkan, kiraz üreticilerinin ürünlerini ucuza alıp satarak kar eden komisyoncuları aradan çıkartacaklarını, bunun belediye güvencesinde olacağına da değinerek şöyle dedi; "Kiraz hali kurup, kiraz aracısını aradan çıkartacağız. İzmir-İstanbul otoyolu sayesinde bir paketi sarıp gönderdikten sonra ikinci paketi sararken, ürününüz İstanbul'a inmiş olacak. Ehliyeti verirseniz bunları yapacağız, vermezseniz yine elimizden geleni yapacağız." Arif Uğurlu belediye başkanı olduğunda, Kamberler'den belediyeye en az 2 personel almasının sözünü isteyen köy muhtarına Uğurlu şu cevabı verdi; "Sadece kamberlerden değil her köyden alacağız, bu sayede köyler ve belediye arasında iletişim sağlayacağız."

"ÇİVİ ÇAKMADILAR"

Kamberler köyündeki temaslarının ardından köyden ayrılan AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Arif Uğurlu ve beraberindeki partililer, bir başka dağ köyü Yeni Kurudere'ye geçti. Köy kahvehanesinde vatandaşlarla buluşan Uğurlu'ya ilgi burda da yoğundu. Genç aday, Kemalpaşa'ya yatırım yapılmamasını şu sözlerle eleştirdi: "Benim CHP'ye, MHP'ye gönül vermiş vatandaşlarım, sorunum CHP ve MHP ile değil. Hizmet vermeyenle, Rıdvan Karakayalı ile Aziz Kocaoğlu ile sorunum var. Size AK Partili hizmet vermezse ona oy vermeyin. Belediyenin kasasına 5 yılda 180 trilyon para girmiş, 30 trilyon da borç var. Kemalpaşa'ya çivi çakılmamış. Kemalpaşa bunu hak etmiyor. Size bu ihaneti yapanlardan 30 Mart'ta hesap sorun. Kemalpaşa bir 5 yıl daha kaybetmesin." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Arif Uğurlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement