AK Parti Konya Ereğli Belediye Başkan Adayı Adem Erdal Kimdir? - Son Dakika
Güncel

AK Parti Konya Ereğli Belediye Başkan Adayı Adem Erdal Kimdir?

AK Parti Konya Ereğli Belediye Başkan Adayı Adem Erdal Kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde Konya Ereğli Belediye Başkan Adayını Adem Erdal olarak açıkladı. Ereğli Belediye Başkan Adayı olan Adem Erdal kimdir, mesleği nedir?

23.01.2019 14:29

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'nin Konya Ereğli Belediye Başkan Adayı açıklandı. Ereğli Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan isim Adem Erdal oldu. Peki, Adem Erdal kimdir, nerelidir, mesleği nedir?

ADEM ERDAL KİMDİR?

Adem Erdal, 1973 yılında Konya Ereğli'dedoğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümünde lisans eğitimini tamamladı.

2005 YILINDAN BU YANA KONYA EREĞLİ BELEDİYESİ'NDE

1997 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Boğaziçi İmar Müdürlüğü'nde sözleşmeli olarak çalışmaya başlayan Erdal, 2001 yılında Çevre Bakanlığı Kayseri İl Müdürlüğü ve 2005 yılından itibaren de Konya Ereğli Belediyesi İmar Müdürlüğü'nde görev yaptı.

2014 yılından itibaren Ereğli Belediye Başkan Yardımcılığı ve İmar Müdürlüğü yapan Erdal, AK Parti tarafından Konya Ereğli Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.

Son Dakika Güncel AK Parti Konya Ereğli Belediye Başkan Adayı Adem Erdal Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement