AK Parti Konya Milletvekili Yerlikaya Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Konya Milletvekili Yerlikaya Açıklaması

"Sandıkları patlatacağız. Pelsilvanya'daki hocayı değil Seydişehir’deki partimizin adayı Mehmet Tutal Hocayı iktidar yapacağız"

13.03.2014 15:45

AK Parti Konya Milletvekilleri İlhan Yerli Kaya, "Sandıkları patlatacağız" dedi.

Yerlikaya, Gülay Samancı, Hüseyin Üzülmez ile Seydişehir AK Parti İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği seçim çalışmalarına katıldı. Esnaf ziyareti gerçekleştirerek şehir turuna katıldılar, vatandaşlardan destek istediler.

İlçe ve pazar esnafını gezen milletvekilleri ve teşkilat heyeti, daha sonra Alüminyum Fabrikası"na giderek işçilerle sohbet edip onlarla yemek yedi. Fabrikanın yönetim kurulu başkanı Ekrem Cengiz ve genel müdür Mehmet Arkan'dan bilgiler aldılar.

Milletvekili Yerlikaya, "30 Mart yerel seçimleri sadece belediye başkanlarını belirleyeceğimiz seçimler değil. 30 Mart'ta ülkemizin geleceğini oylayacağız ve sandıkları patlatacağız. Pelsilvanya'daki hocayı değil Seydişehir'deki partimizin adayı Mehmet Tutal Hocayı iktidar yapacağız" dedi.

Ziyaretlere, AK Parti Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal ile İlçe Başkanı Kemalettin Atalay da eşlik etti. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Konya Milletvekili Yerlikaya Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement