AK Parti'li Erdinç Aladağ'da - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Erdinç Aladağ'da

AK Parti\'li Erdinç Aladağ\'da

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili, Plan ve Bütçe komisyonu üyesi Mehmet Şükrü Erdinç, Aladağ ilçesindeki ziyaretlerine partisinin AK Parti İlçe Başkanlığının 34'üncü danışma meclisi toplantısına katılarak başladı.

30.08.2013 13:38

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili, Plan ve Bütçe komisyonu üyesi Mehmet Şükrü Erdinç, Aladağ ilçesindeki ziyaretlerine partisinin AK Parti İlçe Başkanlığının 34'üncü danışma meclisi toplantısına katılarak başladı.

Danışma meclisi toplantısında kendisine yöneltilen sorulara açıklık getiren Milletvekili Erdinç, özellikle yeni çıkan 'Büyükşehir Yasa'sı ile alakalı açıklamalarda bulundu. İlçe halkının ve köy muhtarlarının yollarla ilgili sıkıntılarını da dinleyen Erdinç, şu ana kadar özel idare tarafından 33 km'lik yolun yarısının bitirildiğini, hali hazırda çalışmaların devam ettiğini ve eylül ayı ortalarına doğru yol çalışmalarının tamamen bitirileceğini söyledi. Ayrıca buna ek olarak Aladağ- Pozantı arası 45 km'lik 'Pos Grup Yolu' çalışmalarının devam ettirildiği bilgisini verdi.

Milletvekili Erdinç daha sonra, beraberinde Aladağ İlçe Başkanı Halil Şahan, ilçe Kadın Kolları Başkanı Sayan Karüz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Kırcılı ile beraber Aladağ Kaymakamı Tamer Kılıç'ı yeni hizmete giren hükümet konağında ziyaret ederek Kaymakam Tamer Kılıç'tan ilçede ki çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Aladağ İlçe teşkilatı ile bir araya gelen Erdinç, teşkilat mensuplarına meclis çalışmalarını anlatarak, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili karşılıklı görüş alış verişinde bulundu. Erdinç, "Belediye seçimlerinde Aladağ ilçesi ile Adana Büyükşehir Belediyesi'ni kazanmamız lazım. Bunun için hepimizi büyük görevler düşüyor. Bu bilinçle her kapıyı çalmanızı ve her eli sıkmanızı istiyorum. AK Partililer olarak halkımızın karşısına 11 yıldır ürettiğimiz hizmetlerin gönül rahatlığı ile alnımız ak olarak çıkıyoruz. Vatandaşlarımıza bu hizmetleri tekrardan anlatmamız ve hatırlatmamız yeterli olacaktır" dedi.

Aladağ'a bağlı olan köy muhtarları ile de bir araya gelen Milletvekili Erdinç, köy muhtarlarının sorunları ve isteklerini dinleyip, bu talepleri gerekli kurumlara aktardı ve çözülmesi için gerekli talimatları verdi. Erdinç burada, "AK Parti hükümeti olarak tüm ülkede olduğu gibi Aladağ ilçemizde de önemli yatırımlar yaparak hizmetler ürettik. Hala da hizmet getirmeye devam ediyoruz. Örneğin en son Gerdibi Köyümüzde bir İlköğretim Okulu yaparak yeni eğitim sezonunda Aladağ halkının hizmetine sunduk" diye konuştu.

Milletvekili Erdinç daha sonra Başpınar Yaylası'na giderek, yayla sakinleri ile sohbet etti. Yayla esnaflarını tek tek ziyaret eden Erdinç, onlara işlerinde başarılar diledi.

Aladağ ilçe ziyaretinin sonunda Akören Beldesine geçen Erdinç, bir süre belde halkıyla sohbet etti. Belde Belediyesini de ziyaret eden Erdinç, belediyenin yaptığı hizmetleri yerinde görüp, incelemelerde bulundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Erdinç Aladağ'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement