AK Parti Malatya Milletvekili Ölmeztoprak: "AK Parti'de Siyasete Devam Edeceğim" - Son Dakika
Yerel

AK Parti Malatya Milletvekili Ölmeztoprak: "AK Parti'de Siyasete Devam Edeceğim"

AK Parti Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da AK Parti'de siyasete devam edeceğini bildirdi.

09.06.2011 10:52

AK Parti Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da AK Parti'de siyasete devam edeceğini bildirdi.

Ölmeztoprak, yaptığı yazılı açıklamada, Pazar günü yapılacak genel seçimlerde yine milletin sevgisine ve güvenine layık olarak, AK Parti'nin tek başına iktidar olacağına inandığını belirtti.

Malatyalıların desteğiyle AK Parti Malatya Milletvekili olarak 22 ve 23. dönemlerde görev yaptığını ifade eden Ölmeztoprak, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da AK Parti'de siyasete devam edeceğim. Bu vesileyle pazar günü yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinde Malatyamızda ve Türkiyemizde AK Parti milletvekilliği listesinde yer alan tüm aday arkadaşlarıma başarılar dilerim. TBMM'de 9 yıla yaklaşan AK Parti Malatya Milletvekilliği dönemim içerisinde AK Partimize, aileme ve şahsıma sevgisini, ilgisini ve desteğini esirgemeyen tüm Malatyalı hemşehrilerime gönül dolusu sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum. 12 Haziran seçimlerinin ilimizde ve ülkemizde tüm partilerimiz ve vatandaşlarımız için huzur ve kardeşlik ortamı içerisinde geçmesini temenni ediyorum. "

- MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Malatya Milletvekili Ölmeztoprak: 'AK Parti'de Siyasete Devam Edeceğim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement