AK Parti Milletvekilleri ve İl Başkanlığı Üyeleri, Saldırının Gerçekleştiği Noktaya Karanfil Bıraktı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Milletvekilleri ve İl Başkanlığı Üyeleri, Saldırının Gerçekleştiği Noktaya Karanfil Bıraktı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Terör saldırısının gerçekleştiği yerden görüntü İnsanların karanfil bırakması AK Parti milletvekilleri ve İl Başkanlığı üyelerinin gelişi -AK Parti Karabük Milletvekili Uysal'ın konuşması -Karanfil bırakılması ve dua edilmesi Ankara'daki terör saldırısı AK Parti milletvekilleri ve İl Başkanlığı üyeleri, saldırının gerçekleştiği noktaya karanfil bıraktı AK Parti milletvekilleri ve Ankara İl Teşkilatı üyeleri, Kızılay'daki terör saldırısının gerçekleştiği noktaya karanfil bıraktı.

24.03.2016 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Terör saldırısının gerçekleştiği yerden görüntü

İnsanların karanfil bırakması

AK Parti milletvekilleri ve İl Başkanlığı üyelerinin gelişi

-AK Parti Karabük Milletvekili Uysal'ın konuşması

-Karanfil bırakılması ve dua edilmesi Ankara'daki terör saldırısı

AK Parti milletvekilleri ve İl Başkanlığı üyeleri, saldırının gerçekleştiği noktaya karanfil bıraktı

AK Parti milletvekilleri ve Ankara İl Teşkilatı üyeleri, Kızılay'daki terör saldırısının gerçekleştiği noktaya karanfil bıraktı.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı, 13 Mart'taki terör saldırısının gerçekleştirildiği alanda anma etkinliği düzenledi. Anmaya AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcıları Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ve Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal ile AK Parti Ankara İl Teşkilatı üyeleri katıldı. Anmada, hayatını kaybedenler için dua edildi.

AK Parti Karabük Milletvekili Uysal, alana karanfil bıraktıktan sonra yaptığı konuşmada, "Terörün dili, dini ve ırkı yoktur. Ülkemizdeki terör bugün Avrupa'ya yayılıyor. Tüm dünya insanları bir olup terörü lanetlemediği müddetçe bu beladan kurtulmak mümkün olmayacaktır. Türk milleti, binlerce yıldır birlikte yaşıyor ve bu milletin kardeşliğini, dostuluğunu hiç kimsenin bozması mümkün değildir. Bunu bir kez daha dünyaya haykırmak istiyoruz" dedi.

AK Parti Milletvekilleri ve İl Başkanlığı Üyeleri, Saldırının Gerçekleştiği Noktaya Karanfil Bıraktı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Milletvekilleri ve İl Başkanlığı Üyeleri, Saldırının Gerçekleştiği Noktaya Karanfil Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement