AK Parti Mkyk Üyesi İskenderoğlu'dan Başkan Yağcı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yaşam

AK Parti Mkyk Üyesi İskenderoğlu'dan Başkan Yağcı'ya Ziyaret

AK Parti Mkyk Üyesi İskenderoğlu\'dan Başkan Yağcı\'ya Ziyaret

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi eski Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Jülide İskenderoğlu, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya makamında ziyaretler etti.

01.02.2018 18:34

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi eski Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Jülide İskenderoğlu, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya makamında ziyaretler etti.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya makamında ziyaretler devam ederken, günün ilk ziyaretini AK Parti MKYK Üyesi Jülide İskenderoğlu'dan geldi. Ardından AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı görevine yeni atanan Onur Şeker, Ertuğrulgazi Mahallesi Memur Konutları Sitesi Yönetimi Başkanı Zeki Kayadelen ve site sakinleri, Söğüt ilçesinde bulunan ve TMSF'ye devredilen Koza Altın işletmeleri Proje Müdür Vekili Nuri Doğru ziyarette bulundu.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yağcı, "AK Parti MKYK Üyesi eski Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Jülide İskenderoğlu hanımefendi ve değerli ailesi ziyarette bulundular. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışırken aynı zamanda dost ve kardeş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ziyaretleri sebebiyle Jülide hanım ve kıymetli ailesine teşekkür ediyorum. Ardından AK Parti yeni Bilecik Gençlik Kolları Başkanı seçilen Onur Şeker kardeşimiz ziyarette bulundular. AK Parti ailesi olarak bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine inanç ve kararlıkla taşımak gayesinde ülkemizi ve Bilecik'imizi hep birlikte bir adım öteye götürmenin gayretinde olacağız. AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevine atanan Onur Şeker kardeşimize başarılar diliyorum. Görev değişimi yapan önceki Gençlik Kolları Başkanımız Servet Yılmaz kardeşimizi bu zamana kadar yapmış olduğu özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı da tebrik ediyorum. Daha sonra Ertuğrulgazi Mahallesi Memur Konutları Sitesi Yönetimi Başkanı Zeki Kayadelen ve site sakinleri ziyarette bulundular. Memur konutlarına yapmış olduğumuz hizmetlerden dolayı ve özellikle yapımını tamamladığımız 6 Eylül Parkı için teşekkürlerini ifade ettiler. Göreve başladığımız günden beri vatandaşlarımıza hizmet noktasında en iyisini sunma gayreti ve çabası içerisinde olduk. Yapmış olduğumuz çalışmaların takdir edilmesi, beğenilmesi bizler için en büyük sevinç kaynağı. İnşallah yapacağımız bir açılış töreniyle parkımızı site sakinlerinin ve değerli hemşirelerimizin hizmetine sunacağız. Ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Son olarak ise, Söğüt ilçemizde bulunan ve TMSF'ye devredilen Koza Altın işletmeleri Proje Müdür Vekili Nuri Doğru Bey nezaket ziyaretinde bulundular. Çalışmalarına ilişkin olarak bilgi aktardılar. Yeraltı kaynaklarımızın devletimiz ve milletimiz adına milli birlik beraberliğimiz ve geleceğimiz adına devletimiz tarafından işletilmesi ve bu anlamda gelirlerin devletimiz tarafından kullanılması bizler için son derece önemli. İnşallah yeraltı kaynaklarımızın en verimli şekilde ülkemizde tespit edilerek çıkartılmasını ve ülkemizin geleceğinin daha aydınlık olmasını temenni ediyoruz ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam AK Parti Mkyk Üyesi İskenderoğlu'dan Başkan Yağcı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement