AK Parti Yaşlıları Unutmadı - Son Dakika
Yaşam

AK Parti Yaşlıları Unutmadı

AK Parti Yaşlıları Unutmadı

1 Ekim Dünya Yaşlılar günü dolayısıyla AK Parti Balıkesir teşkilatı 70 yaşını geçmiş kadim ustaları işyerlerinde ve evlerinde ziyaret ederek ve çeşitli hediyeler vererek kutladı.

30.09.2017 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 Ekim Dünya Yaşlılar günü dolayısıyla AK Parti Balıkesir teşkilatı 70 yaşını geçmiş kadim ustaları işyerlerinde ve evlerinde ziyaret ederek ve çeşitli hediyeler vererek kutladı.

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı yaşlıları unutmadı. AK Parti İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan ve yönetim kurulu üyeleri, Dünya yaşlılar gününde Balıkesir'de 70 yaşını geçmiş ve hala işlerinin başında çalışan, Boncukçu İsmail Başaran, Şekerci Orhan Günavaran, Boyacı Aydın Kırımlı, Ayakkabıcı Palabıyık, Hasan Baba esnafı Mustafa Aşkın, İlhan Başaran, İnşaatçı Şerafettin Demiraslan, Mermerci İsmail Ocaktan, Yufka ve börek ustası Emine Yıldız, Beyaz eşyacı Aytekin Altan, Köfteci İsmail Çıkrıkçı, Niyazi Güvenoğlu'nu işyeri ve evlerinde ziyaret ederek yaşlılar günlerini ellerini öperek kutladı. Başkan Demiraslan her ziyaret ettiği yaşlı esnafa kahve ve kahve fincanı takımı hediye etti. AK Parti İl Başkanı Demiraslan ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, " 1 Ekim dünya yaşlılar günü vesilesi ile bugün 70 yaşını geçmiş ve hala çalışan kadim usta dediğimiz hemşerilerimizi ziyaret ediyoruz. Programımızın ismi de 'Kadim Ustalara Vefa ' programı. Bu kapsamda ziyaretlerimiz devam edecek" dedi.

AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan ziyaret ettiği işyeri ve evlerde yaşlı esnaflar tarafından hatırlanmanın verdiği sevgi ve duygu seli ile karşılandı. Ev ziyaretleri sırasında AK Parti heyetine çeşitli ikramlar sunuldu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam AK Parti Yaşlıları Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Afyonkarahisar'da Minibüs Kazası: 5 Kişi Yaralandı
    12:38 Afyonkarahisar'da Minibüs Kazası: 5 Kişi Yaralandı

    Afyonkarahisar'ın Susuz beldesi yakınlarında meydana gelen minibüs kazasında 5 kişi yaralandı. Minibüs, kontrolünü kaybederek yol kenarındaki ağaç ve tabelaları devirerek bir fabrikanın bahçesinde yan yatarak durabildi. Olayın ardından sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri kaza yerine sevk edildi.

  • Nilüfer Afet Merkezi envanterini güçlendirdi
    12:22 Nilüfer Afet Merkezi envanterini güçlendirdi

    Nilüfer Belediyesi'nin kente kazandırdığı Nilüfer Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi, envanterine 22 adet son teknoloji kentsel arama ve kurtarma malzemeleri daha ekledi.

  • Van'ın Bahçesaray ilçesinde çığ tehlikesi nedeniyle kapalı olan yol açılmaya çalışılıyor
    12:20 Van'ın Bahçesaray ilçesinde çığ tehlikesi nedeniyle kapalı olan yol açılmaya çalışılıyor

    Van'ın Bahçesaray ilçesinde çığ tehlikesi nedeniyle kapalı olan kara yolunu açma çalışmaları devam ediyor. Karayolları ekipleri, metrelerce karın bulunduğu bölgede zorlu şartlarda çalışarak yolun bir kısmını açmayı başardı. Ancak hala 25 kilometrelik yol kapalı durumda. Ekipler, çığ riski nedeniyle güçlüklerle karşılaşıyor ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı belirsizliğini koruyor. Karla mücadele devam ederken, Bahçesaray'a ulaşım sağlamak için ekipler var güçleriyle çalışıyor.

  • Güdül Belediyesi, ilçede temizlik kampanyası başlattı
    12:18 Güdül Belediyesi, ilçede temizlik kampanyası başlattı

    Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, ilkbaharın gelişiyle ilçe genelindeki çocuk oyun alanları ile parklarda genel temizlik kampanyası başlattıklarını duyurdu. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülecek olan kampanya kapsamında, vatandaşlar temizlik konusunda duyarlı olmaya çağrıldı.

  • Aydın'da aşırı yağış sonucu ağaç yola devrildi
    12:12 Aydın'da aşırı yağış sonucu ağaç yola devrildi

    Aydın'ın Buharkent ilçesinde etkili olan aşırı yağışa dayanamayan bir ağaç, yola devrildi. Olay sonucunda olası bir kazanın önüne geçildi ve belediye ekipleri tarafından ağaç kaldırılarak trafik normale döndü.

  • Beşiktaş Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutluyor
    12:07 Beşiktaş Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutluyor

    Beşiktaş Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çeşitli etkinliklerle kutlayacak. İsmet İnönü Spor Tesisinde oyun aktiviteleri, sahne showları, tiyatro gösterimleri ve söyleşi gibi etkinlikler düzenlenecek. Beşiktaşlı vatandaşlar ise Ata'nın huzuruna çıkacak.

  • İzmir Valisi Süleyman Elban, 23 Nisan'da Cumhuriyet Meydanı'na davet etti
    11:59 İzmir Valisi Süleyman Elban, 23 Nisan'da Cumhuriyet Meydanı'na davet etti

    İzmir Valisi Süleyman Elban, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkuyla kutlanacağı Cumhuriyet Meydanı'na tüm İzmirli hemşehrilerini davet etti.


Advertisement