Ak Partili Uğurlu: "Kemalpaşa'yı Bizden İyi Tanıyan Yok" - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Uğurlu: "Kemalpaşa'yı Bizden İyi Tanıyan Yok"

Ak Partili Uğurlu: "Kemalpaşa\'yı Bizden İyi Tanıyan Yok"

AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Arif Uğurlu, 30 Mart yerel seçimleri öncesi sahadaki çalışmalarına hız verdi.

06.03.2014 23:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Arif Uğurlu, 30 Mart yerel seçimleri öncesi sahadaki çalışmalarına hız verdi. İlçe merkezinde esnaf ve dernek ziyaretleri gerçekleştiren, köyleri tek tek gezen 36 yaşındaki başkan adayı Arif Uğurlu, CHP'li Kemalpaşa Belediyesi'nin ciddi ekonomik sorunlarla boğuştuğunu söyledi. Uğurlu, "Belediyenin en değerli malları haciz altında. Belediye işten çıkartılan işçilerinin kıdem tazminatları ve maaşlarını bile ödeyemeyecek durumda. Sizden Kemalpaşa'yı yeniden kalkındırmak için yetki istiyoruz. Kemalpaşa'yı en iyi AK Parti tanıyor" dedi.

AK Partili Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Arif Uğurlu, seçim çalışmaları kapsamında ilçe merkezinde esnafla bir araya geldi. Esnaf ziyaretlerinin ardından Kemalpaşa Erzurumlular Derneği'nde üyelerle buluşan Arif Uğurlu, hemşerileriyle istişarelerde bulundu. Kendisi de Erzurumlu olan genç başkan adayını ilgiyle karşılayan dernek üyeleri, Uğurlu'dan Kemalpaşa'ya yönelik projelerini dinledi. Erzurumluların vatansever ve insan ilişkilerinde her zaman yapıcı olduğunu söyleyen Uğurlu, "Önceden SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı vardı. Erzurumlu bir sağlık bakanı geldi, hepsini düzeltti. İşte yine bir Erzurumlu, bu sefer Kemalpaşa'da. 30 Mart'tan sonra da Kemalpaşa'yı ben düzelteceğim" diye konuştu.

"KEMALPAŞA YILLARDIR YERİNDE SAYIYOR"

Erzurumlular Derneği ziyaretinin ardından genç başkan adayı Arif Uğurlu ve beraberindeki partililer, ilçede köy ziyaretleriyle temaslarını sürdürdü. Ziyaretlerin ilk ayağı olarak Aşağı Yenmiş köyüne giden kafileye ilgi büyüktü. Bir kahvede halkla buluşan Uğurlu, Kemalpaşa'nın sanayiye, tarıma ve hayvancılığa rağmen her alanda yerinde saydığını belirterek, "CHP Rıdvan Karakayalı kadar beceriksiz aday göstermemiştir. Suratına söyledim. Alt yapı yok. İnanır mısınız, pislikten zeytin bahçesi kuruyan ve belediyeyi mahkemeye vermiş çiftçi var. Kemalpaşa artık kabuğunu kırsın, İzmir'in vitrin ilçesi olsun istiyoruz. Gençler kahvelere tıkılmış. Ailecek gidilebilecek yer yok. Kemalpaşa bunu hak etmiyor. Yönetime geldiğimizde işsizlik sorununu önceliğimize alacağız" şeklinde konuştu.

"KEMALPAŞA'YI AK PARTİ'DEN DAHA İYİ TANIYAN YOK"

Aşağı Yenmiş köyünün ardından Yukarı Yenmiş ve Ansızca'yı da ziyaret eden AK Parti kafilesi yine buralarda büyük bir coşkuyla karşılandılar. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Arif Uğurlu özetle şunları söyledi; "Ben hizmet etmek istiyorum. Beş yıl boyunca her sorununuzu çözerim demiyorum. Yapamayacağım vaadi vermem ama bir sorununuz olduğunda çözmek için çağıracaksınız, beraber çözeceğiz. Seçimi başka bir parti kazansa yine buradayız. Bizim bir tane Kemalpaşamız var. Bizim için halka hizmet Hak'a hizmettir."

"10 LİRA VERİLEN YERLERE 100 LİRA VERECEĞİZ."

Bölgede kamulaştırılan arazilere bedelinin altında ödeme yapıldığını söyleyen bir köylüye Uğurlu; "Belediye'nin yaptığı bir hata nedeniyle, 50 liralık arazilerinize 7 lira verildi. 30 Mart'tan sonra ne fazlası verilecek devlet, millet zarar etmesin, ne de azı verilecek köylü zarar etmesin. Tam bedeli ödenecek. Ben sanayicinin başkanı değilim Kemalpaşa'nın başkanı olacağım" ifadelerinde bulundu.

"ÇUKURU SULA, 2 AYA OTOPARK, 3'ÜNCÜ AYA MİNARE FİLİZLENSİN"

Belediyenin karşılaştığı maddi sorunların da altını çizen genç aday, belediyenin en değerli mallarının haciz altında olduğunu, belediyenin işten çıkartılan işçilerinin kıdem tazminatları ve maaşlarının ödenemediğini ifade ettikten sonra yeni camii alanının temel atma töreni sırasında çekilen fotoğrafları göstererek; "Bitik durumdayız. Bu duruma rağmen camii yapıyorlar. Projeye de baktım. Projede yerin 2 kat altı otopark, en az 15 metre kazmaları lazım. Diğer binaların etkilenmemesi için demir kazık çakmaları lazım. Komedi sanki, ama Rıdvan başkanımız sihirli bir formül bulmuş, çukuru suluyorsun, 2 aya otopark, 3 aya minare filizleniyor" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Uğurlu: 'Kemalpaşa'yı Bizden İyi Tanıyan Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement