Akçakale'de darbe anlatıldı - Son Dakika
Güncel

Akçakale'de darbe anlatıldı

Akçakale\'de darbe anlatıldı

AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, "70'li yıllarda sağ sol dediler, Alev-Sünni dediler, halkımızı birbirine kırdırdılar. Zaman içinde aktörler değişti, Kimi zaman adı DHKP-C oldu, kimi zaman adı PKK oldu, kimi zaman adı IŞİD oldu, kimi zaman da şimdiki gördüğünüz gibi paralel oldu. Bunlar vasıtasıyla bizi sürekli bölüyorlar" dedi.

28.09.2016 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki Öğretmenler Evi Konferans Salonunda 'Darbe' konulu program düzenlendi. Programa AK Parti Şanlıurfa milletvekillerinden, Halil Özcan, Mehmet Ali Cevheri, Cumhuriyet Başsavcısı Samet Can Acar, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yıldık, MHP İlçe Başkanı İsa Yıldızoğlu, HÜDA-PAR İlçe Başkanı Halil Aydın, Eski Dönem Belediye Başkanı Ahmet Akay, belediye meclis üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatı, Şehit Astsubay Halil Kanat Anadolu Lisesi Okul müdürü Mustafa Şahin, sivil toplum kuruluşu başkanları, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katılım gösterdi.

CEVHERİ: MİLLET KALICIDIR, YÖNETİCİLER GİDİCİDİR, BİZLER DE DÂHİL
AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, öğrencilere seslenerek milletin asıl sahibinin kendileri olduğunu belirterek,"Şunu iyi bilmemiz lazım bu devletin sahibi sizlersiniz ve millettir. Kimin elinde silah varsa, kimin silahı büyükse benim sözüm geçer anlayışı artık kırılmıştır ve kırılması gerekiyor. Millet kalıcıdır, yöneticiler gidicidir, bizler de dâhil, bu demokrasi bilincini almamız lazım. Aksi takdirde her zaman emperyalistlerin oyununa gelir ve yönetilmeye mahkûm oluruz. Geçmişten günümüze kadar sürekli bölerek bizi bu noktaya getirdiler. Hiçbir zaman özellikle cumhuriyetin kuruluşundan beri dışarıdan ordular gelip bizi dışarıdan işgal etmedi. Ama 70'li yıllarda sağ sol dediler, Alev-Sünni dediler, halkımızı birbirine kırdırdılar. Zaman içinde aktörler değişti, Kimi zaman adı DHKP-C oldu, kimi zaman adı PKK oldu, kimi zaman adı IŞİD oldu, kimi zaman da şimdiki gördüğünüz gibi paralel oldu. Bunlar vasıtasıyla bizi sürekli bölüyorlar. 80'den beri var olan kaynaklarımızı terörle mücadele değil de bu ülkenin kalkınmasına, büyümesine, gelişmesine, eğitimine, sağlığına, altyapısına, yoluna, suyuna harcamış olsaydık dünyanın en süper devletini kurmuş, en süper gücü olmuştuk" dedi.

ÖZCAN: BUGÜN DAHA İYİ ANLADIK
Fetullahçı terör örgütünün Avrupa ülkeleri ve emperyalist güçler tarafından, desteklendiğini, ifade eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Yapılan tüm ihanetlere rağmen yüce Türk Milletinin bu darbe girişimine karşı canlarını mallarını, ortaya koyarak cesurca sokaklara dökülen bu aziz Türk Milletinin püskürttüğünü belirtti. Özcan paralel yapı mensuplarına seslenerek, "Paralel yapı soruları yıllardır çalarak ulusal ve uluslararası düzeyde nasıl birinci çıktıklarını bugün daha iyi anladık" şeklinde konuştu.(Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Akçakale'de darbe anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement