Akmüb Heyetinden Rektör Acar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Akmüb Heyetinden Rektör Acar'a Ziyaret

Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) Başkanı İsmail Gümüşsoy ve beraberindeki heyet, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar’ı ziyaret etti.

06.03.2014 12:21

Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) Başkanı İsmail Gümüşsoy ve beraberindeki heyet, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar'ı ziyaret etti.

Acar, makamında gerçekleşen ziyarette, AKMÜB'ün şehirde, kalitesi ve güvenliği yüksek binaların üretilmesi noktasında önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.

Üniversitenin akademik birikimini Akasaray'la paylaşmaya hazır olduklarını kaydeden Acar, "Bu şekilde AKMÜB'le işbirliği içerisinde çalışabiliriz. Düzenlenecek eğitim programlarıyla akademik birikimin daha geniş bir tabana bu şekilde yayılabilecektir" diye konuştu.

Gümüşsoy ise üniversitenin desteğine her zaman ihtiyaç duyduklarını vurgulayarak, "İşbirliği içerisinde çalışmak adına çeşitli projelerimiz var. Bunları hayata geçirmek için üniversitemizin desteği önemli. Sayın Rektörümüze gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Üniversitemiz ve Rektörümüz şehrimize son derece önemli değerler kazandırmışlardır" dedi. - Aksaray

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akmüb Heyetinden Rektör Acar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement