AKP: Kyb ile Görüşme Önceden Planlanmadı - Son Dakika
Güncel

AKP: Kyb ile Görüşme Önceden Planlanmadı

Kuzey Irak'taki Kürt Bölgesel Parlamentosu'ndan bir heyetin, dün AKP genel merkezine yaptıkları ziyaretin önceden planlanmadığını bildirildi.

21.05.2008 16:29  Güncelleme: 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuzey Irak'taki Kürt Bölgesel Parlamentosu'ndan bir heyetin, dün AKP genel merkezine yaptıkları ziyaretin önceden planlanmadığını bildirildi.

AKP Dış İlişkiler Başkanlığı, Türkiye'de yerleşik bir Iraklı'nın misafiri olarak başka bir nedenle Ankara'da bulunan Iraklı parlamenterlerin planlanmamış bir şekilde genel merkeze gelerek Dış İlişkiler Başkanlığı'nı ziyaret ettiklerini bildirdi.

AKP kaynakları, görüşmede Iraklıların iki ülke arasındaki dostluk ve işbirliğine verdiklerini önemi dile getirdiklerini belirterek, kendilerinin de Türkiye'nin, hükümetin ve AKP'nin Irak politikasını anlatıp terörle mücadele konusundaki kararlılıklarını bildirdiklerini ve bu konuda Türkiye'nin beklentilerini vurguladıklarını belirtiler.

KYB'nin internet sitesinde bugün yer alan habere göre, Kürt Parlamentosu'nun Parlamento İlişkileri Komitesi Başkanı Arez Abdullah'ın başkanlığındaki heyet'in, AKP Genel Merkezinde Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ve AKP'li milletvekilleri ile iki ayrı toplantı yaptıklarını belirtilmişti. (ANKA)

(İG/ZG)

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel AKP: Kyb ile Görüşme Önceden Planlanmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement