Aksaray'da Veteriner Hekimlere Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Aksaray'da Veteriner Hekimlere Bilgilendirme Toplantısı

Aksaray\'da Veteriner Hekimlere Bilgilendirme Toplantısı

Aksaray’da İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından organize edilen "Veteriner Tıbbi Ürünler Hakkında Yönetmelik" ile "Veteriner Hekim Muayenehane ve Poliklinik Yönetmeliği" hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

11.12.2013 14:32

Aksaray'da İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından organize edilen "Veteriner Tıbbi Ürünler Hakkında Yönetmelik" ile "Veteriner Hekim Muayenehane ve Poliklinik Yönetmeliği" hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Aksaray Veteriner Hekimleri Odası Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen toplantıya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Mustafa Özateş, Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Muammer Akdoğan, Aksaray Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Mithat Küçük ve Aksaray'da faaliyet gösteren serbest Veteriner Hekimler katıldı.

Toplantıda, hayvan sağlığı, yetiştiriciliği ve su ürünleri şube müdürlüğü teknik personelleri tarafından "Veteriner Tıbbi Ürünler Hakkında Yönetmelik" ile "Veteriner Hekim Muayenehane ve Poliklinik Yönetmeliği" hakkında sunum yapıldı. Sunumun ardından serbest veteriner hekimlerin mevzuat hakkındaki soruları cevaplandırıldı. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksaray'da Veteriner Hekimlere Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement