Aksaray'daki Kazada Ölen Baba ve Oğlu Şanlıurfa'da Defnedildi - Son Dakika
3.Sayfa

Aksaray'daki Kazada Ölen Baba ve Oğlu Şanlıurfa'da Defnedildi

Aksaray'daki kazada ölen baba ve oğlu Şanlıurfa'da defnedildiŞANLIURFA - Aksaray'da tırın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden baba ve oğlu, memleketleri Şanlıurfa'da defnedildi.

29.09.2017 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'daki kazada ölen baba ve oğlu Şanlıurfa'da defnedildi

ŞANLIURFA - Aksaray'da tırın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden baba ve oğlu, memleketleri Şanlıurfa'da defnedildi.

Gece saatlerinde Şanlıurfa'ya getirilen baba Kadir Deveci ile oğlu Mahmut Deveci'nin cenazeleri, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna konuldu. Bu gün saat 11.30'da yakınları tarafından morgdan alınan cenazeler, Cuma namazını müteakip Harran Kapı Camisinde kılınan namazın ardından Harran Kapı Mezarlığında yan yana defnedildi. Ailenin en büyük çocuğu olan Mahmut'un 6 tane küçük kardeşinin olduğu ve yaklaşık 7 ay önce de yeni bir kardeşinin dünyaya geldiği öğrenildi.

İlk yolculuğunda öldü

İddiaya göre daha önce babasıyla hiç sefere çıkmayan lise öğrencisi Mahmut Deveci, kendisini götürmesini istedi. Çocuğunun ısrarına dayanamayan baba, oğlunu da yanına aldı.

Kaza, dün gece Aksaray - Ankara karayolunun 30. kilometresinde meydana geldi. Kadir Deveci idaresindeki 06 DG 0887 plakalı yalıtım malzemesi yüklü tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada sürücü Kadir Deveci ile araçta bulunan oğlu Mahmut Deveci olay yerinde hayatını kaybetti. Baba ve oğlunun cesedi itfaiye görevlilerinin çalışması sonucu araçta sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Aksaray\'daki Kazada Ölen Baba ve Oğlu Şanlıurfa\'da Defnedildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Aksaray'daki Kazada Ölen Baba ve Oğlu Şanlıurfa'da Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement