Aksünger, Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Aksünger, Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Erdal Aksünger, Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği'ne ziyarette bulundu.

27.04.2011 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Erdal Aksünger, Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği'ne ziyarette bulundu.

Yapılan yazılı açıklamaya göre, seçim çalışmalarını sürdüren Erdal Aksünger İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Buca Şubesini ziyaret etti. Dernek Başkanı Hüseyin Paşaoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Avni Çolak, Zeynep Şen, Fehime Mutlu, Şükrü Galipoğlu, Yılmaz Ayyıldız, Beyhan Mutlu ile dernek binasında bir araya gelen Aksünger, Balkan Göçmenleri'nin sorunlarını dinledi.

Birçok Balkan göçmeni vatandaşın halen kimliği olmadığını belirten Paşaoğlu, Bulgaristan'da kalan emeklilik haklarını da alamadıklarını vurguladı. Erdal Aksünger'in göçmen olmamasına rağmen kendilerini ziyaret edip, dertlerini dinlemesinden ve ilgisinden dolayı çok memnun olduklarını bildirdi.

Erdal Aksünger, "Göçmen vatandaşlarımızın sorunları bizim sorunlarımızdır. CHP olarak biz din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin bu topraklarda yaşayan tüm vatandaşlarımızı kucaklıyoruz. Vatandaşlarımızın mutlu ve huzurlu olması için çalışıyoruz. CHP iktidarında Türkiye'de yoksul, muhtaç insan bırakmayacağız. Göçmen vatandaşlarımızın sorunlarının takipçisi olacağım. CHP iktidarında bu tür sorunlar yaşanmayacak" dedi.

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Dr. Turgay Bozoğlu da Gediz semtinde bulunan Otokent Sitesi'ni ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi.

Esnafın sorunlarıyla ilgili istişarede bulunan ve kendisine iletilen sorunlar hakkında çalışma yapacağını kaydeden Bozoğlu, Otokent yönetiminin büyük çabalarıyla örnek bir site ortaya çıktığını ve bu sitenin otomobil alımı veya satımı yapmak isteyen vatandaşın işlerini kolaylaştırdığını belirtti.

İkinci el otomobil piyasasının Türkiye'nin bir gerçeği olduğunu ve bu piyasanın çok önemli olduğuna dikkat çeken Bozoğlu, yaşam şartları nedeniyle birçok vatandaşın ilk otomobilini ikinci el olarak aldığını, bu piyasanın içerisinde yer alan esnafın sorunlarına en kısa sürede el atılması gerektiğinin altını çizdi.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aksünger, Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement