Alanya'da Silahlı Gasp Teşebbüsü - Son Dakika
Güncel

Alanya'da Silahlı Gasp Teşebbüsü

Alanya\'da Silahlı Gasp Teşebbüsü

Antalya'nın Alanya ilçesinde aldığı alkol ve uyuşturucu hapın etkisi ile ruhsatsız silahıyla bir market sahibini gasp etmeye çalışan zanlı, yakalandı.

16.12.2013 16:41  Güncelleme: 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde aldığı aşırı derecede alkol ve uyuşturucu hapın etkisi ile ruhsatsız silahıyla bir market sahibini gasp etmeye çalışan zanlı, polis tarafından yakalandı. Silahlı gasp teşebbüsü saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, olay gece saatlerinde meydana geldi. Hacet Mahallesi Hacet Caddesi üzerinde, bir otomobilden çevreye rastgele ateş edildiği ihbarını alan polis harekete geçti. Araç plakasından yola çıkan polis ekipleri, otomobili Hacet Mahallesi'nde bulunan bir marketin önünde park halinde buldu.

Araçtan inen polisleri gören F.S.(45), yanında bulunan ruhsatsız silahı aracının altına atarak, aracına yöneldiği anda gözaltına alındı. Bu sırada iş yerinden çıkan Mustafa Karakuş ise Fırat.S.'nin kendisini silah zoruyla gasp etmeye çalıştığını söyledi. Aracın altına bulunan silahın, yapılan incelemede ruhsatsız olduğu ve şarjöründe ise 13 adet mermi olduğu belirlendi.

Gözaltına alınan ve birçok suç kaydı bulunan F.S.'nin olay öncesi uyuşturucu hap kullandığı ve aşırı dozda alkollü olduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan F.S., Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ndeki sorgusunun ardından, "ruhsatsız silah bulundurmak ve silahlı gasba teşebbüs" suçlarından adliyeye sevk edildi.

Gasp teşebbüsü iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alanya'da Silahlı Gasp Teşebbüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement