Albay Gökhan Tunç, Kansere Yenik Düştü - Son Dakika
Güncel

Albay Gökhan Tunç, Kansere Yenik Düştü

Elazığ 8'inci Kolordu Komutanlığında görev yapan 49 yaşındaki Albay Gökhan Tunç, yakalandığı akciğer kanserine yenik düştü.

03.03.2014 16:26  Güncelleme: 16:28

Elazığ 8'inci Kolordu Komutanlığı'nda görev yapan 49 yaşındaki Albay Gökhan Tunç, yakalandığı akciğer kanserine yenik düştü.

Elazığ'daki 8'inci Kolordu Komutanlığı'nda görev yapan Albay Gökhan Tunç, 1 aydır tedavi gördüğü Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Albay Gökhan Tunç'un İzzetpaşa Camisi'nde kılınan cenaze namazına Ak Parti Milletvekili Şuay Alpay, Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, 8'nci Kolordu Komutanı Korgeneral Orhan Akbaş ve Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ile çok sayıda askeri personel ile vatandaşlar katıldı. Burada kılınan cenaze namazının ardından, Albay Tunç'un cenazesi, top arabasına konularak kortej eşliğinde Orduevi'ne götürüldü. . Albay Tunç'un cenazesi daha sonra Harput'ta toprağa verildi.

Albay Gökhan Tunç'un İzmirli olduğu ve Elazığ'dan evli olduğu için cenazesi de Elazığ'da toprağa verildiği belirtildi. Albay Tunç evli ve iki çocuk babasıydı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Albay Gökhan Tunç, Kansere Yenik Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement