Ali Dilmen Lisesi Goncagül'ü Sahneledi - Son Dakika
Yerel

Ali Dilmen Lisesi Goncagül'ü Sahneledi

Ali Dilmen Lisesi Goncagül\'ü Sahneledi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 4'nci Liselerarası Tiyatro Şenliği, AKM Sahnesinde öğrencilerin oyun sunumlarıyla devam ediyor.

30.05.2013 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 4'nci Liselerarası Tiyatro Şenliği, AKM Sahnesinde öğrencilerin oyun sunumlarıyla devam ediyor. Program kapsamında Ali Dilmen Anadolu Lisesi'nin hazırladığı Rumuz Goncagül isimli oyun tiyatroseverlerle buluştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 4'ncü Liselerarası Tiyatro Şenliği devam ediyor. Öğrenciler tarafından hazırlanan oyunlar, AKM Tiyatro Sahnesi'nde seyirci ile buluşuyor. Düzenlenen program dahilinde Ali Dilmen Anadolu Lisesi'nin hazırladığı Rumuz Goncagül adlı oyun, izleyicilerin beğenisine sunuldu. Annesiyle birlikte evlenmek için bir gazeteye ilan veren genç kızın, başından geçenlerin komik bir dille anlatıldığı oyunda; öğrenciler M. Zeynep Tunca, Kübra Kocataş, Tuğba Ayvaz, Hasan Hüseyin Şensu, Enes Berk Şensöz, M. Ali Şahin, Dilek Pelin, Meltem Uzun, Mehtap Özcan, Yasin Savun ve Onur Öbekcan, üstlendikleri rolleri başarıyla sahnelediler.

Yönetmenliğini ve sorumlu öğretmenliğini Ali Akgün ile Kadriye Gün'ün yaptığı oyun, tiyatroseverler tarafından ilgi ile izlendi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ali Dilmen Lisesi Goncagül'ü Sahneledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement